Yine Burak Yılmaz yine olay! Fransa'yı birbirine kattı

Lille'in Brest ile oynadığı Fransa Ligi mücadelesinde oyundan çıkan Milli futbolcu Burak Yılmaz adeta çileden çıktı. Burak Yılmaz hocasına gösterdiği tepkiyle Fransa'da gündem oldu.

Ligde 9 hafta sonra ilk mağlubiyetini alan Lille, 32 puanda kaldı. Brest ise puanını 28'e çıkardı. Geçtiğimiz sezon Lille'in unutulmaz şampiyonluğuna damga vuran Burak Yılmaz, bu sezon beklenen performansı veremedi.

Uzun süredir gol orucunda bulunan milli yıldız, Lille formasıyla son golünü Bordeaux deplasmanında atmıştı. İtalya basınında Lille'den ayrılacağı da konuşulan Burak Yılmaz için Salernitana'nın ilgisi olduğu söylendi.

Salernitana Sportif Direktörü Walter Sabatini'nin, Roma'da çalıştığı sırada da Burak Yılmaz'ı istediği belirtildi. İtalyan ekibinin, milli golcü için kısa süre içerisinde görüşmelere başlayabileceği de söylendi.

BREST MAÇINDA ÇILGINA DÖNDÜ!

Lille'in, Brest'e 2-0 mağlup olduğu maça ilk 11'de başlayan Burak Yılmaz, 76. dakikada oyundan alınmıştı. Golcü oyuncu, oyundan alınırken verdiği tepkiyle Fransa'da olay oldu.

Bu sezon birçok kez taraftarları ve hocasıyla sorun yaşayan Burak Yılmaz, Brest maçında oyundan çıktığı sırada tribünlere döndü ve oldukça sinirli görüldü. Fransız rejisinin anbean ekranlara yansıttığı o anlarda, Burak Yılmaz'ın taraftarlara karşı sert tepkiler gösterdi.

Öte yandan maç içinde de gergin anları görülen Burak Yılmaz, oyundan çıktığı sırada doğrudan soyunma odasına gitti. Fransız basını ise Burak Yılmaz'ın bu tepkisinin hocası Jocelyn Gourvennec'e olduğunu ve daha önce de benzer durumların yaşandığını öne sürdü.

TARAFTARLAR SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRDİ

Burak Yılmaz'ın bu anlarını sosyal medyada dile getiren Fransız taraftarlar, milli futbolcunun bunu yapmaya hakkı olmadığını savundu. Burak'ın artık Lille'de forma giymemesi gerektiğini söyleyen Fransız taraftarlar, yönetime de çağrıda bulundu.