Yine Aykut Kocaman sendromu! Fenerbahçeliler endişe içinde olacakları bekliyor

Fenerbahçe Aykut Kocaman'da yaşadığı sıkıntıyla bir kez daha karşı karşıya. Fenerbahçe 2017-18 sezonunda Aykut Kocaman yönetiminde Süper Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası'nı finalde kaybetmiş, Ali Koç'un başkan seçilmesiyle tecrübeli hoca gönderilerek kadro sil baştan oluşturulmuş ve ilerleyen yıllarda Sarı-Lacivertliler oldukça sancılı bir sürece girmişti. Şimdi ise kadroyu ve oyun anlayışını oturtan İsmail Kartal, Aykut Kocaman ile aynı kaderi paylaşmaya hazırlanıyor.

Skorer

Fenerbahçe 2017-18 sezonunda Aykut Kocaman ile geçtiğimiz sezon ise Emre Belözoğlu ile yaşadığı sıkıntıyla bir kez daha karşı karşıya. İsmail Kartal son haftalarda gösterdiği performans ve takım oyununu oturtmasıyla dikkat çekerken hocanın sezon sonunda gönderilecek olması yeni bir 'Aykut Kocaman sendromu'na yol açabilir.

AYKUT KOCAMAN İLE OLAYLI ŞEKİLDE YOLLAR AYRILMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, 2017-18 sezonunda rakibi Galatasaray'a 3 puanla geçilerek şampiyonluğu vermiş, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise finalde Akhisarspor'a kaybederek sezonu eli boş tamamlamıştı. O dönem başkan seçilen Ali Koç, gelir gelmez Aykut Kocaman ile olaylı bir şekilde yollarını ayırmıştı.

BENZER DURUM EMRE BELÖZOĞLU'NDA DA YAŞANDI

Aykut Kocaman'la vedalaşan Fenerbahçe, teknik kadroyu ve takımı sil baştan değiştirmiş, ardından yaşanan süreçte Sarı-Lacivertliler tarihinin en sancılı dönemlerinden birini geçirmişti. Benzer bir durum Emre Belözoğlu'nda da yaşanmıştı. Geride bıraktığımız sezonun son 10 haftasında takımı devralan Belözoğlu 7 galibiyet, 2 beraberlik istatistiğiyle göz doldurmuş, ayağına kadar gelen şampiyonluğu son maçta teperek büyük bir hüsran yaşamış ve genç futbol adamıyla yeni sezon öncesi yollar ayrılmıştı.

ŞİMDİ DE İSMAİL KARTAL

Şimdi benzer bir durumun İsmail Kartal'ın başına gelmesi beklenirken, Fenerbahçe'nin yeni sezona Joachim Löw'le başlaması öngörülüyor. İsmail Kartal'ın Alman teknik adamın yardımcısı olacağı konuşulsa da Kartal, söz konusu haberleri 'Ben teknik direktörüm, ikinci adam olmam!' diyerek sert bir dille yalanlamıştı.

Ve Anderson Talisca transferinde mutlu son! Halefini duyan kulaklarına inanamıyor...

Ve Aaron Boupendza transferi hayırlı olsun! Meğer Beşiktaş değilmiş

Yabancı kuralı değişiyor mu? Nihat Özdemir'in istifası sonrası merak edilen soru yanıt buldu