Yılmaz Vural, AKŞAM'a konuştu: Ben gönül adamıyım

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a imza atan Yılmaz Vural, AKŞAM'a konuştu: ''Kümede kalmaya ihtiyacı olan buyursun; 112 Acil burada” söyleminin bir espri olduğunu dile getiren Yılmaz Vural, “Ben o demeci verdim diye bizi buraya almadılar. Ben gönül adamıyım. Bana; ‘Hocam, size ihtiyacımız var' denildiğinde atlar giderim.''

AKŞAM

Soner KAN

6 yıl aradan sonra Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Süper Lig'e dönen Yılmaz Vural, kariyerindeki 38. imzayı atarken, 30. takımıyla da işbaşı yaptı. Vural, yeni takımdaki hedef ve gündem olan açıklamalarını AKŞAM'a değerlendirdi: "Ateşten gömlek' çok abartılmış bir kelime. Burada gayet iyi bir oyuncu grubu var. Sıkıntı yaşayan bir takım ve sorun da ortada. Az gol atıyor, çok gol yiyor. Ligde kalan 10 maçta 6 galibiyet almamız gerekiyor. Ligin son haftasını 'bay' geçeceğiz. Öyle bir durumda bitirmemiz lazım ki, bu ligde kaldığımızı duyurmamız lazım. Bunu göremezsek işte o zaman sıkıntı yaşarız.

Teknik direktör değirmeni 4 büyükler

"BUGÜNE NASİP OLDU"

'Kümede kalmaya ihtiyacı olan buyursun, 112 Acil burada.' söylemim, espriyle söylenmiş bir laf. Ben o demeci verdim diye bizi buraya almadılar. Benim kendilerine destek verip, yardımcı olacağımı düşündükleri için buradayım. Daha önce de Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a gelecektim. Oldu olacak derken köşeden döndük, bugüne nasipmiş. Bizden bu takımı ligde tutmamızı istiyorlar. Bu ligin maddi ve manevi getirisi ortada. Bunu kimse kaybetmek istemiyor. Ben de istemem.

"ÇALIŞMAMA ENGEL YOK"

Onun bunun araya girmesi, yöneticilerin kıramayacağı kişilerin devreye girmesiyle görev alacak bir teknik direktör değilim. Gittiğimiz takımlardan arandığımda onlara 'Hayır' diyemem ki. Ciddi hedefleri olan bir takıma gideceğim yerde, gönül adamı olmam nedeniyle bana ne zaman; 'Hocam size ihtiyacımız var' dendiğinde hep gittim. Yoksa Süper Lig'de çalışmama engel yok. Birçok takımla da görüşüyorum. 6 yıl ara vermişim gibi bir düşünce yanlış olur."

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'de İsmail Kartal iddiaları yanıt buldu! Erdinç Sözer...

"SPOR HAYATIMI KURTARDI"

Vural: "Çok acı çektim. Allah ömür vermiş, daha ecelimiz gelmemiş. Hastaneden çıktıktan sonra spor yaptım, bir bakıma spor benim hayatımı kurtardı diyebilirim. Şu an kendimi eskisinden çok daha iyi hissediyorum. Şu anda Erzurum'un başındayım. Gecemizi gündüzümüze katıp, bu takımın ligde kalabilmesi için çalışacağız. Artık konuşma değil, icraat zamanı."

"ACAYİP MUTLU OLDUM"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Yılmaz Vural'ın Erzurum'la anlaşması ilgili "Acayip mutlu oldum. Bir hastalık serisi geçirdi. Böyle bir motivasyona ihtiyacı vardı. Futbolun da ona ihtiyacı vardı. Başarılı olmasını çok istiyorum. O, yetenekli olduğu kadar da hoşgörülü bir adam. Umarım Milli Takım'ın da başına geçer" dedi.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Sarı-lacivertlilerin gündemindeki Diego Martinez için İsmail Köybaşı yorumu

İMZAYI ATTI İDMANA ÇIKTI

Yılmaz Vural, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a imzayı attı. 68 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı, dün ilk kez idmana çıktı. 19. sırada bulunan BB Erzurumspor, 30 maçta 6 galibiyet, 9 beraberlik, 15 yenilgi elde etti.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Ozan Tufan'a 6 talip