Yılın transferi! Sinan Engin'in 'Ligin çok üstünde' dediği yıldız Galatasaray'a

Galatasaray'ın Miralem Pjanic'e olan ilgili sonrası Sinan Engin'in sözleri yeniden gündem oldu. Sinan Engin, Pjanic'in Beşiktaş'a transfer olduğu dönemde, “Türkiye Ligi'nin çok üstünde. Bu nasıl bir oyuncu ya? Futbolcu oğlu futbolcu” ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaraylı taraftarlar, Miralem Pjanic haberleri sonrası Sinan Engin'in sözlerini yeniden gündeme taşıdı. Beşiktaş'la sözleşmesini tamamlamaya hazırlanan Miralem Pjanic için basında Galatasaray iddiaları yer alırken, Sinan Engin'in yıldız futbolcu için söyledikleri Sarı-Kırmızılı taraftarlarca tekrar hatırlatıldı.

SİNAN ENGİN'İN MIRALEM PJANIC SÖZLERİ TEKRAR GÜNDEMDE

Sinan Engin'in Beşiktaş'ın Miralem Pjanic'i transfer ettiği dönemde sarf ettiği "Türkiye Ligi'nin çok üstüne" sözleri tekrar gündem oldu. Bosna Hersekli yıldızın Siyah-Beyazlılara imza attığı 2 Eylül 2021 tarihinden 4 gün sonra transferle ilgili konuşan Sinan Engin, "Türkiye Ligi'nin çok üstünde. Bu nasıl bir oyuncu ya? Futbolcu oğlu futbolcu" ifadelerini kullanmıştı.

PJANIC-GALATASARAY İDDİALARI DÜNYA BASININDA

Som I Serem FCB'nin haberine göre Galatasaray, Miralem Pjanic için Barcelona ile görüşme gerçekleştirdi. Söz konusu haber dünya basınında geniş yankı uyandırırken, Sarı-Kırmızılıların Katalan devinden Pjanic için bilgi aldığı detayı aktarıldı.

BAŞKANLARDAN TRANSFER ÖNCELİĞİ ANLAŞMASI

Galatasaray ve Barcelona arasındaki yakın ilişkiler transferin önünü açarken, geride bıraktığımız hafta Skorer'in geçtiği habere göre iki takımın başkanları Burak Elmas ve Juan Laporta, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maç öncesi bir araya gelip Barcelona'nın kiralamayı düşündüğü futbolcularda Galatasaray'a öncelik tanınacağı konusunda mutabakat sağlamıştı.

MIRALEM PJANIC'İN BEŞİKTAŞ İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda 22 maça çıkan Miralem Pjanic, 4 asistlik performans sergiledi. 31 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Burak Yılmaz depremi! 'Bu yaşa geldin utanmıyorsun!'

Herkes Rıdvan Dilmen'in Cristiano Ronaldo sözlerini konuşuyor! Maç sonrası olanlar oldu

Bu kez tam 15 katı! Bright Osayi-Samuel ile bir tarihi transfer satışı daha

Çalımın dik âlâsı! Galatasaray için İstanbul'a geldi, Emre Belözoğlu kaptı

Emmanuel Emenike'nin kuzeni Beşiktaş'a! Valerien Ismael transferle geliyor