Yılın transferi! Ozan Kabak geri dönüyor ama Galatasaray'a değil

Beşiktaş'ta Ozan Kabak sürprizi yaşanıyor. İç piyasada talip olduğu isimlerin yüksek maliyetleri sebebiyle gözünü gurbetçilere çeviren Beşiktaş, Ozan Kabak için Schalke ile temasa geçmeye hazırlanıyor.

Takvim

Beşiktaş rotasını sürpriz bir şekilde Ozan Kabak'a kırdı. Abdülkerim Bardakcı, Halil Akbunar ve Mustafa Eskihellaç'ın yüksek maliyetleri sebebiyle transferde geri adım atan Beşiktaş'ta Ozan Kabak sesleri yükseliyor.

BEŞİKTAŞ'TAN OZAN KABAK HAMLESİ

İç piyasadaki yüksek maliyetler sebebiyle rotasını lejyonerlerimize kıran Beşiktaş, Takvim'in haberine göre Ozan Kabak için Schalke ile temaslara başlamaya hazırlanıyor. Norwich City'de kiralık forma giyen Ozan Kabak'ın Schalke'ye dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

SON SIRADAKİ NORWICH KÜME DÜŞERSE OPSİYON HAKKI KAYBOLUYOR

Norwich City, Ozan Kabak'ı sezon başında 4 milyon euro kiralama ve 15 milyon euro satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmıştı ancak İngiltere Premier Lig'de son sırada yer alan ve küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Norwich City, Championship'in yolunu tutması halinde opsiyon maddesi devre dışı kalacak ve Ozan Kabak Almanya'ya geri dönecek.

SCHALKE'NİN KARARI MERAK EDİLİYOR

Tam da bu noktada Beşiktaş devreye girerek Ozan Kabak'ı kiralamak için Schalke ile görüşmelere başlayacak. Bundesliga 2'de ikinci sırada yer alan ve yeniden Bundesliga'ya yükselme mücadelesi veren Schalke'nin Ozan Kabak hakkında nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.

OZAN KABAK'IN KARNESİ

Ozan Kabak'ın Schalke 04 ile sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor. 22 yaşındaki stoper bu sezon Norwich City formasıyla sadece 13 maça çıkabildi. Oyuncunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro.

Trabzonspor'un şampiyonluğu ertelenebilir! TFF'den flaş toplantı

Mesut Özil'in İsmail Kartal planı! Meğer her şey bu yüzdenmiş...

Halil Dervişoğlu yeni adresini duyurdu! Beşiktaş şokta: Rakam belli oldu