Yılın transferi için Ahmet Nur Çebi'den Trabzonspor'a söz: Her türlü kolaylığı sağlayacağız

Beşiktaş'ın göndermek için kırk takla attığı Domagoj Vida, Ahmet Nur Çebi tarafından Trabzonspor'a önerildi. Stoper transferi için mesai harcayan Trabzonspor ise Ahmet Nur Çebi'nin Domagoj Vida önerisini reddetti.

Karadeniz Gazetesi

Stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor'a Domagoj Vida önerildi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ağaoğlu'nu arayıp Domagoj Vida'yı kendilerine 6 aylığına kiralayabileceklerini dile getirdi.

AHMET NUR ÇEBİ'DEN TRABZONSPOR'A DOMAGOJ VIDA ÖNERİSİ

Beşiktaş, yüksek maaşı sebebiyle uzun süredir yollarını ayırmayı planladığı Domagoj Vida'yı Trabzonspor'a önerdi. Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre Ahmet Nur Çebi mevkidaşı Ahmet Ağaoğlu'nu arayarak Hırvat savunmacıyı Bordo-Mavililere tavsiye etti ve transferde her türlü kolaylığı sağlama sözü verdi.

Muhammed bin Selman kesenin ağzını açtı! Fenerbahçe tarihinin rekor transferi...

TRABZONSPOR BİR KEZ DAHA REDDETTİ

Ahmet Ağaoğlu daha önce de kendilerine önerilen Domagoj Vida'yı bir kez daha reddetti. Trabzonspor'un Hırvat stoper konusunda adım atması beklenmiyor.

TRABZONSPOR'UN STOPER ADAYI 2'YE İNDİ

Bu arada Trabzonspor'da stoper arayışları tam gaz devam ediyor. Mason Holgate için yapılan teklifi Everton reddetti. Geriye iki aday kaldı. Biri Hırvatistan'ın Rijeka takımında forma giyen Darko Velkovski diğeri ise Flamengo'nun stoperi Rodrigo Caio.

Süleyman Hurma 'anlaştık' demişti Galatasaray'a transfer oluyor

Abdullah Avcı'nın talep ettiği stoperde aradığı özellikle şöyle:

-Vitor Hugo'nun top yapmasını kolaylaştıracak, kesici özelliği daha güçlü olsun.

-Sağ stoper olsun. Aynı zamanda sağ bekte de oynayabilsin.

-Uzun boylu olsun ancak sadece kafa toplarına hakim olmasın. Ayaklarını da iyi kullansın.