Yılın transferi! Hakan Çalhanoğlu imzayı atıyor

Hakan Çalhanoğlu'ndan yılın transferi! Inter'in yıldız orta sahası Hakan Çalhanoğlu'na Manchester United talip oldu. 28 yaşındaki oyuncu için İngiliz ekibinin 20 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul ettiği belirtildi. Hakan Çalhanoğlu'nun Manchester United transferinin ne zaman sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

Star.com.tr

Hakan Çalhanoğlu, ortaya koyduğu etkili oyun ile dünya devlerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. 28 yaşındaki yıldız orta saha başarılı performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini topladı.

Geçtiğimiz günlerde adı Manchester United ile anılan Hakan Çalhanoğlu için İngiliz devinin 20 milyon euro ödemeye hazır olduğu iddia edildi. Milli oyuncunun Inter ile olan sözleşmesi 2024'ün yazında son bulacak.

Rekorları altüst etmişti! Enes Ünal'a Stefan Kuntz'dan mesaj var...

HAKAN ÇALHANOĞLU'NA MANCHESTER UNITED KANCASI

Star.com.tr'nin İngiltere basınından aktardığı haberlere göre, Premier Lig ekibi Manchester United, Hakan Çalhanoğlu için devreye girdi. İngiliz ekibinin teknik direktörü Ralf Rangnick'in milli oyuncuyu çok beğendiği ve yakından takip ettiği belirtildi.

Burak Elmas'tan Arda Turan'a Fatih Terim cevabı: Hata yaptı...

20 MİLYON EURO TEKLİF HAZIRLANDI

İngiliz devinin milli oyuncu için 20 milyon euro ödemeye hazır olduğu ve önümüzdeki yaz aylarında kadrosuna katmak istediği belirtildi. Lâkin İtalyan ekibinin bu bonservis ücretini yeterli bulmayacağı belirtildi.

Fenerbahçe'den şaşırtan Ally Samatta kararı! Taraftarların beklediği haber geldi

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN INTER PERFORMANSI

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu, bu sezon 31 resmi maçın 27'sinde ilk 11'de yer buldu. 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu, bu karşılaşmalarda 6 gol ve 9 asistle takımına katkıda bulundu.

Uğurcan Çakır'dan iddialı açıklama: Trabzonspor olduğu her yerde kupalara taliptir!