Yılın sürprizi! Samet Aybaba aylar sonra Süper Lig'e geri dönüyor

Samet Aybaba'da sürpriz gelişme. Adana Demirspor sonrası takım çalıştırmayan Samet Aybaba, Ömer Erdoğan'ın olası ayrılığı sonrası Atakaş Hatayspor ile sıcak temas halinde.

Sporundibi.com

Atakaş Hatayspor'da sürpriz Samet Aybaba hamlesi. Ömer Erdoğan'ın takımda ayrılma ihtimaline karşın harekete geçen Akdeniz temsilcisi ile ilgili ortaya flaş bir iddia atıldı.

SAMET AYBABA SÜPER LİG'E GERİ DÖNÜYOR

Sporundibi.com'un haberine göre, Süper Lig'in başarılı takımlarından Atakaş Hatayspor'da yeni sezon için çalışmalar devam ediyor. Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, Ömer Erdoğan ile yollarını ayırması durumunda Hatayspor'un ilk tercihinin Samet Aybaba olacağını ifade etti. Şu anki Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan'ın sözleşmesi ise 30 Haziran 2023'te sona eriyor.

SAMET AYBABA'NIN SÜPER LİG KARNESİ

Futbolculuk kariyerine 1975 yılında İskenderunspor'da başlayan Samet Aybaba'nın Hatay ile ayrı bir gönül bağı olduğu bilinirken teklifin gelmesi durumunda anlaşmanın büyük olasılıkla sağlanması bekleniyor.

Teknik direktörlük kariyerine de 1993 yılında Ankaragücü'nde başlayan Samet Aybaba, daha sonra Trabzonspor ve Beşiktaş da dahil birçok takımda görev almıştı. Samet Aybaba'nın 2000-2001 sezonunda Gençlerbirliği, 2002-2003 sezonunda ise Trabzonspor'la kazandığı 2 Türkiye Kupası zaferi bulunuyor.