Yıldızlar Hatay'da yetişecek

Pepsi'nin TSYD iş birliğiyle gerçekleştirdiği “Geleceğin Yıldız Futbolcularına Destek Projesi” Hatay'da hayata geçti. Düzenlenen seminere Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve eski milli futbolculardan Ümit Karan da katıldı.

AKŞAM SPOR

BERKHAN SAFİ

Deprem bölgesinde spor ve futbol aracılığı ile moralleri yükseltmeyi amaçlayan Pepsi, Türkiye Spor Yazarları Derneği ile iş birliği yaparak "Pepsi Geleceğin Yıldız Futbolcularına Destek Projesi"ni deprem bölgesindeki genç futbolcular için hayata geçirdi. PepsiCo Türkiye İçecek Kategorisi Kıdemli Pazarlama Direktörü Aslı Önder ve TSYD Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fisunoğlu'nun yanı sıra Psikiyatrist Prof. Dr. Ahmet Ertan Tezcan, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve eski milli futbolculardan Ümit Karan, Hatayspor'un altyapı öğrencileriyle buluştu.

Açılış konuşmasını yapan Aslı Önder, "Biz bölgenin moralinin tekrar yükseltilmesinde, sporun ve futbolun önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz. Bu bakımdan bölge kulüplerine desteğimizi sürdüreceğiz" dedi. Ahmet Fisunoğlu ise "Futbol aracılığı ile depremin yaralarını sarmak için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı. Ümit Karan ve seminere online oalrak katılan Volkan Demirel de yıldız adaylarına kendi kariyerlerinden örnekler vererek gelen soruları yanıtladılar. Pepsi; Gaziantep FK, Adana Demirspor, Malatyaspor ve Adanaspor'a da destek verecek.