Yıldız savaşları! Fenerbahçe ile Galatasaray birbirine girdi

1959 öncesinin kabul edilmesini isteyen Kanarya'ya, Aslan yanıt verdi ve ''Galatasaray, 22 şampiyonluk kupası ve 4 yıldızıyla Türkiye'nin en çok şampiyon olan kulübüdür'' açıklamasını yaptı.

AKŞAM

Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluk talebiyle ilgili Aslan, "Galatasaray, Fenerbahçe'nin sözde iddiasına ilişkin TFF nezdindeki hukuki süreci son derece yakından takip etmektedir ve ilerleyen dönemlerde de takip etmeye devam edecektir. Galatasaray, bugün itibarıyla 22 şampiyonluk kupasıyla ve dört yıldızı ile Türkiye'nin en çok Süper Lig Şampiyonluğu olan kulübüdür" açıklamasını yaptı. Fenerbahçe ise hemen ardından bu konuyu Galatasaray'la her yerde tartışabileceğini belirtti.

BİR YILDIZ HEDİYE EDELİM!

Galatasaray yöneticisi Nihat Kırmızı, "Sadece Avrupa'da aldığımız şampiyonluklar bile onlarca yıldıza bedel. Fenerbahçe Başkanı doğal olarak taraftarını mutlu etmek için çaba sarf ediyor ama bu yol ile mutlu olacaklarsa Galatasaray olarak biz de kendilerine bir yıldız hediye edebiliriz. Bu, Fenerbahçe'nin başarılarımızın altında kalmalarının eseri. Eğer 20. şampiyonlukları olsa ve 4. yıldızı takabilseler bunlar hiç gündeme gelmezdi" açıklamasında bulundu.

TİŞÖRT SATIŞA ÇIKTI

Bu arada Fenerbahçe, 5 yıldız tişörtleri 159.95 TL fiyatıyla Fenerium üzerinden satışa çıkardı. Geçtiğimiz günlerde Yüksek Divan'da konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "2023-24'ten itibaren armamıza 5 yıldızı koyacağız. Formalar çoktan ısmarlandı. Siz ne yaparsanız yapın koyacağız.

Fenerium ürünlerine şimdiden başlayacağız. Bir sezon 3 yıldızı çıkarttık size mesaj olsun diye ama anlayamıyorsunuz. Her adımda bu gerçeği artık resmen kullanacağız, duyuracağız" demişti.