Yıldırım Demirören Genel Kurul'da patladı!

TFF Genel Kurulu'nda Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarının ardından söz alan TFF başkanı Yıldırım Demirören, ''Federasyonun şovmene ihtiyacı yok'' dedi.

TFF olarak, UEFA ile gerekli görüşmelerin yapıldığına dikakt çeken Demirören, "Biz, TFF olarak UEFA ile gerekli görüşmeleri yaparız ve daha sonra çıkacak olan kararı bekleriz. Kulüpler ceza alır ya da almaz, bu durum bizi ilgilendirmez; yeterki Türk futboluna ceza gelmesin. Fenerbahçe ve Beşiktaş, UEFA'ya gidecek ve savunmasını yapacak. Türk futbolunun baştan sona temizlenmesi lazım" dedi.

Kemal Uslu'nun "Yıldırım Demirören maçlara gitmiyor" açıklamasına sert tepki gösteren Demirören, "Benim ve federasyonun gücü ben ve buradaki arkadaşlar. Kemal Ulusu, benim  paramla 3 ay  tatil yaptı. Ben her  maça giderim. Futbolun baştan sona temizlenmesi lazım. Ttemizlenmesi  gerekenler zaten gitti. Biz TFF olarak UEFA'ya "Türkiye ile ilgili sorun var mı?” diye sorarız. Kulüpler ceza alır ya da almaz. Bu bizi ilgilendirmez. Yeterki Türk futboluna ceza gelmesin" şeklinde konuştu.

Demirören ayrıca, "TFF, 2009-2010 sezonunda 16 milyon lira, 2010-2011 sezonunda ise 6 milyon lira zarar etmiştir. Son 3 ay başkanlığını yaptığım geçen sezon ise 7 milyon lira kar elde ettik. Bu sezonu da 32 milyon lira karla açıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

YENİ BÜTÇE 307 MİLYON LİRA

Yapılan konuşmaların ardından Genel Kurul'da TFF Başkanlarının, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun 01.06.2012 - 31.05.2013 Dönemi, Hesap ve Faaliyetlerinden ötürü ayrı ayrı ibra edildi. 01.06.2013 - 31.05.2014 Dönemi Bütçe Tasarısı ile Talimatı ve Bütçe Uygulama Esasları görüşülerek 307 milyon 72 bin 332 TL'lik TFF Bütçesi kabul edildi.

Gerektiğinde bütçe tadilleri yapmak için Yönetim Kurulu'na yetki verildi. Yönetim Kurulu'na taşınmaz alımı ve satımı, ayni haklar tesisi için yetki verildi.

TRABZONSPOR BAŞKANI GENEL KURUL'DA BOMBALADI!

YILDIRIM DEMİRÖREN BOMBALADI!

BEŞİKTAŞ'TAN RONALDINHO'YA ÇILGIN TEKLİF

G.SARAY HER YERDE ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE

BEŞİKTAŞ İMZAYA GETİRİYOR!

ÜNAL AYSAL'DAN 8'İ BİR YERDE!

BEŞİKTAŞ'I ŞAŞIRTAN TEKLİF

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN UEFA SAVUNMASI

F.BAHÇE'DE RADİKAL KARAR