Yerli ve yabancı ihtimali eşit

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: “Yerli ve yabancı hoca alternatiflerimiz var. İki ihtimal de şu an yüzde 50 seviyesinde. Tercihimizde hassas davranacağız.”

AKŞAM SPOR

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Siyah-Beyazlı kulübün gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Takımın içinde bulunduğu sıkıntıları gizlemenin faydasız olacağını ve teknik direktör tercihinde acele etmeyeceklerini söyleyen Arat, şunları kaydetti: "Yerli ve yabancı alternatiflerimiz var. Uyum sağlayıp sağlayamayacaklarına bakıyoruz. Kırılgan bir dönemdeyiz ve hassas davranacağımızı bilmenizi istiyorum. Kupayı kazandıktan sonra bazı şeyleri paylaşacağım. Yerli ve yabancı hoca ihtimali yüzde 50'ye, yüzde 50."

BEŞİKTAŞ'TA SABRI ÖĞRENDİM

Geçen sezon Beşiktaş forması giyen Dele Alli, Siyah-Beyazlı kulüpteki günleriyle ilgili "Beşiktaş'a transfer olduktan sonra yaşadığım sakatlıklar, bana sabrın ne olduğunu öğretti" dedi. 28 yaşındaki orta sahanın Everton ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

KUPADA VAR İSTİYORUZ

Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel: "Kesinlikle yabancı VAR talebimiz olacaktır. Maçlar çok daha sağlıklı yönetiliyor. Bu hafta Beşiktaş maçına atanmamasına şaşırmadık. Demek ki TFF, Beşiktaş'ın maçlarını önemsemiyor."