Yeniden Yaremchuk

C.Brugge'un kamp kadrosuna almadığı Roman Yaremchuk için Trabzonspor yeniden devreye girdi. Belçika ekibi çok düşük bir bonservis bedeliyle oyuncuyu vermek istiyor. Top Yaremchuk'ta.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Belçika basını, Trabzonspor'un Roman Yaremchuk için yeniden devreye girdiğini duyurdu. Walfoot.be sitesinde görüşmelerin perde arkasına ilişkin şu bilgiler yer aldı: "Geçen sezon Valencia'ya kiralanan Yaremchuk burada kalmak istedi ancak bu mümkün olmadı. 17 milyon euroya alınan oyuncunun bugün piyasa değeri 3.5 milyon euro. Brugge onu satmak ve yatırımının küçük bir kısmını geri almak ve her şeyden önce maaşından tasarruf etmek istiyor.

ÇABALAR DEVAM EDİYOR

Kulüp geçtiğimiz günlerde onun için Trabzonspor'la anlaşmaya vardı. Ancak golcü bu teklifi reddetti. Türk kulübü yine de pes etmedi. Roman Yaremchuk'u ağırlamak için çabalarına devam ediyor. Brugge de transferi kolaylaştırmak için elinden geleni yapıyor. Ancak Ukraynalı golcünün hala Türkiye'ye gitme konusunda tereddütleri var. Yaremchuk'un ayrılmak için acelesi yok ama yaşadığı kötü dönem nedeniyle de pek talibi bulunmuyor."