Yeni TFF başkanı Mehmet Büyükekşi kimdir? Mehmet Büyükekşi kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı belli oldu. TFF yeni başkanı Mehmet Büyükekşi seçildi. Ankara JW Marriott Oteli'nde gerçekleşen genel kurulda tek aday olarak giren Büyükekşi başkan olmaya hak kazandı. Peki, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi kimdir? Mehmet Büyükekşi hangi takımlı?


TFF yeni başkanı Mehmet Büyükekşi seçildi. Bunun üzerine "Mehmet Büyükekşi kimdir, kaç yaşında?" sorusu gündemdeki yerini aldı. Ankara JW Marriott Oteli'nde gerçekleşen genel kurulda tek aday olarak giren Büyükekşi başkan olmaya hak kazandı. 1984 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun olan Büyükekşi Gaziantep FK Başkanlığı görevlerini sürdürmektedir. Peki, Mehmet Büyükekşi hangi takımlı, ne iş yapıyor?

MEHMET BÜYÜKEKŞİ KİMDİR?

Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Mehmet Büyükekşi, 1961 yılında Gaziantep'te doğdu. Gaziantep FK'nın kulüp başkanlığını yapan Mehmet Büyükekşi, 1984 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun olmuştur. Büyükekşi daha sonra Marmara Üniversitesi'nde ve İngiltere'de İşletme ve İngilizce dil eğitimlerini tamamlamıştır. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanlığı ve Gaziantep FK Başkanlığı görevlerini sürdürmektedir.