Yeni takımına imzayı attı, model eşinin ölüm haberiyle sarsıldı

14 Ocak tarihinde Yunanistan'ın AEK takımından ülkesi Ukrayna'nın Zorya takımına kiralanan futbolcu Oleh Danchenko'nun sosyal medya fenomeni ve model eşi Viktoria Danchenko, lüks aracıyla yaptığı kaza sonucu hayatını kaybetti. 27 yaşındaki Viktoria Danchenko, hız tutkusuyla biliniyordu.

Ukraynalı sosyal medya fenomeni ve model Viktoria Danchenko, eşi Oleh Danchenko'nun lüks aracıyla kaza yaptı. Hız tutkusuyla tanınan model Viktoria, direksiyonun hakimiyetini kaybederek önce bir kamyona ardından da bariyerlere çarptı.

Milliyet'te yer alan habere göre genç kadının cansız bedeni, olay yerine gelen yardım ekipleri ve sağlık görevlileri tarafından hurdaya dönen araçtan güçlükle çıkarıldı. Ülkesinde sosyal medyada popüler bir isim olan Viktoria'nın yanı sıra, kocası Oleh Danchenko da futbol camiasının tanınmış isimlerinden biri olarak biliniyor.

Ali Koç-Acun Ilıcalı zirvesinden iki transfer çıktı! Fenerbahçe'den Hull City'ye...

İMZAYI ATTI ACI HABERLE SARSILDI

Daha önce Rubin Kazan, Anzhi Makhachkala ve Shaktar Donetsk gibi takımların formalarını giyen Oleh Danchenko, Yunanistan'ın AEK takımından Zorya Luhansk'a kiralanmıştı.

Ünlü futbolcu, transferinin tamamlanması ve imzayı atmasından yalnızca saatler sonra eşinin ölüm haberini alarak gözyaşlarına boğuldu.

Domenec Torrent'ten Pep Guardiola sözleri! Galatasaray'da meğer herkes yanlış biliyormuş

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Viktoria'nın kullandığı ve taklalar attıktan sonra ancak durabilen lüks araç kaza sonra tanınmaz hale gelirken, olay yerine gelen sağlık görevlileri genç kadının olay yerinde öldüğünü doğruladı.

Yusuf Yazıcı'da sona gelindi! "Çok istekliler" dedi ve transferi açıkladı...

Çift, 2020'de defans oyuncusu kocasının Rusya'da Rubin Kazan için oynadığı sırada evlendi. Oyuncu, kaza hakkında henüz yorum yapmadı. Oleh Danchenko'nun sosyal medya hesapları taziye mesajlarıyla doldu.

Cristiano Ronaldo'dan Türkiye sözleri: "Savaş..."

BİR BAŞKA UKRAYNALI YILDIZLA DAHA BİRLİKTELİK YAŞAMIŞTI

Viktoria Danchenko, Kiev Ulusal Ticaret ve Ekonomi Üniversitesi'nde psikoloji eğitimi almıştı. Polisin açıklamasına göre, kazaya 3 araç daha karıştı.

Polis yetkililerinden yapılan açıklamada, "Kiev karayolunda saat 15.00 sıralarında sola dönen bir "KIA Cerato" kendisine doğru gelmekte olan Mercedes ile çarpıştı. Mercedes sürücüsü.....yaralanmalardan dolayı olay yerinde öldü."

Viktoria daha önce, daha önce Bayer Leverkusen'de forma giyen ve yakın zamanda Zorya Luhansk'a katılan 27 yaşındaki Ukraynalı yıldız Vladlen Yurchenko ile ilişki yaşamıştı.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçelilere kötü haberi verdi: Boşuna beklemeyin