Yeni sezonun ilk transferi Facundo Pellistri! Dün akşam 8 dakikada işi bitirdi: Avrupa onu konuşuyor

Trabzonspor'da genç yıldız Facundo Pellistri gündemde! Manchester United'ta oynayan Uruguaylı, İngiliz devinde yeterli forma şansını bulamıyor. Bu durumu bir fırsat olarak gören Trabzonspor, yaz döneminde Facundo Pellistri'yi kiralamayı düşünüyor! İşte detaylar...

Geçtiğimiz transfer döneminde de Facundo Pellistri ile ilgilenen Trabzonspor, genç oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak istemiş ama Erik ten Hag'dan onay alamamıştı. Akabinde ise Manchester United forması ile pek fazla forma şansı bulamayan Uruguaylı hücumcu, kiralık olarak kulüpten ayrılmak ve kendisini ispatlamak istiyor.

TRABZONSPOR'DA FACUNDO PELLISTRI YATIRIMI

Dün oynanan Manchester United-Real Betis maçında son 8 dakika forma giyebilen Facundo Pellistri, takımının attığı 4. golün hazırlığında müthiş bir top sürme becerisi gösterdi ve tur için büyük bir avantaj sağladı. Uruguaylı yeteneğin başrolde olduğu organizasyonda, golü atan isim ise Wout Weghorst oldu!

Dribbling yeteneği ile bir anda tekrar Avrupa'nın gündemine gelen genç yıldız, Trabzonspor tarafından transfer listesinin başında tutulan önemli isimlerden... Şartlar dahilinde oyuncuyu kiralamak isteyen Karadeniz ekibi, uygun bir bonservis bedeli ve iyi bir performans neticesi karşılığında transferi tamamlamayı da düşünebilir.

FORMA ŞANSI BULAMIYOR

21 yaşındaki Uruguaylı kanat oyuncusu, bu sezon genelinde sadece 6 maçta forma şansı buldu ve 152 dakika sahada kalabildi!

Bu kısıtlı süreye rağmen 1 asist yapma başarısı gösteren Facundo, kendisini ispatlamak amacı ile her ihtimali değerlendirmeyi düşünüyor.