Yeni savunma bakanı Jerome Boateng! Takım yıldızlar ordusuna döndü...

Deneyimli yıldız Jerome Boateng, İstanbul devlerine önerildi. Fransa'da Olimpik Lyon forması giyen ama istediği kadar süre alamayan Jerome Boateng için yeni rota Süper Lig!

Kariyerinin en iyi dönemini Bayern Münih forması ile yaşayan ve uzun yıllar Alman devinde kilit isimlerden biri olan Jerome Boateng, şu anda Fransa ekiplerinden Olimpik Lyon'da forma giyiyor.

JEROME BOATENG İSTEDİĞİNİ BULAMADI

Fransız ekibi Olimpik Lyon'da yeterli forma şansını bulamayan 1.92'lik stoper, bu sezon sadece 6 maça çıktı ve 316 dakika sahada kalabildi.

Futboldaki son yıllarını oynayarak geçirmek isteyen başarılı savunmacı, an itibarıyla yeni bir kulüp arayışında ve bu durumu menajerine de iletti.

SÖZLEŞMESİ YAZIN BİTİYOR

34 yaşındaki Alman savunmacının sözleşmesi önümüzdeki yaz bitiyor! Fransa'dan ayrılma konusunda çok net olan Jerome Boateng, menajerler aracılığı ile İstanbul devlerine önerildi!

Halihazırda stoper ihtiyacı olan ekiplerimiz, Alman oyuncunun fiziksel olarak değerlendirmesini yapacak ve sonuca göre hareket edecek.

SON İMZASI

Kariyerinin son imzasını atmaya hazırlanan Jerome Boateng, 2 yıllık sözleşme ile son bir Avrupa macerası daha yaşamak istiyor. Kulüplerdeki bakış açısı ise 1+1 olarak anlaşmak. Bu konunun aşılması ve oyuncunun fiziksel özelliklerini koruyor olması halinde yazın yıldız oyuncunun transferi gerçekleşecek.