Yeni Samuel Eto'o Beşiktaş'a! Herkese ters köşe: Batshuayi'nin yerine geliyor

Samuel Eto'o'nun yapamadığını vatandaşı Franck Etouga yapabilir! Beşiktaş'ta Michy Batshuayi'nin yerine Alexander Sörloth ve Artem Dovbyk isimlerinin havada uçuştuğu şu günlerde Samuel Eto'o'nun veliahdı Franck Etouga siyah-beyazlılara önerildi. 20 yaşındaki Kamerunlu golcü, attığı gollerle Gana ligini sallıyor. Hatırlanacağı üzere Samuel Eto'o bir dönem Beşiktaş'ın kapısından dönmüştü...

Beşiktaş'ta Michy Batshuayi'nin yerine Samuel Eto'o'nun veliahdı Franck Etouga ismi gündeme geldi. Önümüzdeki sezon Batshuayi'nin yerine gelecek olan santraforun kim olacağı sorusu yanıtını ararken Alexander Sörloth ve Artem Dovbyk isimlerinin dışında bir üçüncü isim gündeme geldi.

Transfer savaşı çıktı! Nuri Şahin, İlhan Palut, Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu

YENİ SAMUEL ETO'O: FRANCK ETOUGA

Fanatik'te yer alan habere göre, menajerlerden siyah-beyazlılara santrfor önerileri geliyor. O futbolculardan birisi de Kamerun Milli Takımı'na seçilen 20 yaşındaki genç yetenek Franck Etouga.

Gana'da Asante Kotoko forması giyen ve 24 maçta attığı 19 gol ve 2 asistle dikkatleri üzerine çeken genç forvet, Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun'un oynayacağı iki maç kadrosuna da çağrıldı. Etouga, golcülüğüyle vatandaşı Samuel Eto'onun veliahdı olarak gösteriliyor. Ülkemizde Antalyaspor ve Konyaspor formaları giyen Eto'o'nun Beşiktaş'a transferi direkten dönmüştü.

Herkes Vedat Muriqi'yi beklerken Fenerbahçe'nin yeni forveti açıklandı

FRANCK ETOUGA KİMDİR?

Franck Etouga 18 Eylül 2001 tarihinde Kamerun'da doğdu. Santrfor mevkiinde forma giyen 1.80 boyundaki futbolcunun bonservisi Gana Ligi ekibi Asante Kotoko'da bulunuyor. Gana Premier Lig'de 20 maça çıkan 20 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 16 gol ve 2 asistlik performansıyla dikkat çekti. Etouga'nın Transfermarkt'daki güncel değeri 250 bin euro.

Fenerbahçe, Jorge Jesus'tan; Jorge Jesus başka bir kulüpten haber bekliyor