Yeni Malatyaspor'la anlaşan Marius Sumudica'dan esprili Galatasaray açıklaması

Olayların adamı Marius Sumudica, Süper Lig'de son beş maçını kaybeden ve İrfan Boz'u gönderen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'la anlaşmaya vardı. Konuya ilişkin Rumen basınına konuşan Sumudica, başta Galatasaray olmak üzere yine dobra açıklamalarda bulundu.

Aksam.com.tr

Marius Sumudica Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor... Ligde oynadığı son beş maçın beşinden de yenilgiyle ayrılarak küme düşme hattına gerileyen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Rumen teknik direktörle anlaşmaya vardı.

Konuya ilişkin Rumen basınına konuşan Sumudica, takım ismi vermeden teklifi doğruladı. Romanya 1. Lig takımlarından U Craiova 1948'in teklifini reddeten Sumudica, "Romanya'dan başka bir teklif almadım. FCSB konusunu ise daha fazla deşmek istemiyorum, takımın bir teknik direktörü var." dedi.

SUMUDICA: "TEKLİF VAR AMA GALATASARAY DEĞİL"

Marius Sumudica, "Türkiye'den bir takımın listesindeyim." derken herhangi bir takım ismi vernedi.

Sık sık Fatih Terim'i ve Galatasaray'ı övmesiyle gündem olan Sumudica, sözlerine şöyle devam etti: "Bu takım Süper Lig'den fakat Galatasaray değil." (gülüyor)

Sumudica, Gaziantep'e göz yaşlarıyla veda etmişti.

SUMUDICA'DAN FATİH TERİM İTİRAFI: HEYECANDAN UYUYAMADIM

Sumudica, Gaziantep'i çalıştırdığı dönemde "Türkiye bana çok şey kattı. Burada Fatih Terim'e rakip oluyorsunuz. Galatasaray maçından önceki gece sırf onunla tanışacağım için heyecandan uyuyamamıştım." açıklamasını yapmıştı.

Yeni Malatyaspor, Marius Sumudica'yla her konuda anlaşmaya vardı. Transferin kısa sürede açıklanması bekleniyor. Sumudica, 16 Ekim Cumartesi günü Adana Demirspor'la oynanacak maçta Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un başında ilk maçına çıkacak.

Sumudica Türkiye'de daha önce Gaziantep'in dışında Kayserispor ve Çaykur Rizespor takımlarını çalıştırmıştı.

Marius Sumudica Süper Lig'e döndü! İşte yeni takımı...