Yeni Malatyaspor'da tarihe geçecek teklif! Adil Gevrek sonrası olanlar oldu

Spor Toto Süper Lig'den düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor'da başkan Adil Gevrek, istifa ederek seçim kararı almışı. 8 yıllık Adil Gevrek dönemi sonrası göreve talip olan iş insanı Teoman Mutlu'nun divan kuruluyla yaptığı görüşmede kulübün net borcunun 280 milyon TL olduğunu ve ilk etapta lazım olan 80 milyon TL'yi cebinden karşılayabileceğini divan üyelerine bildirdiği öğrenildi.

Aksam.com.tr

Çalkantılı geçen sezonda ligden düşen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da başkan Adil Gevrek istifa kararı almış ve kulübü 24 Nisan'da yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kuruluna taşımıştı. Gözler genel kurula çevrilirken, Yeni Malatyaspor'a kimin başkan olacağı sorusu şehirde en çok konuşulan konuların başında geliyor.

Yenimalatya.com.tr'nin haberine göre, iş insanı Teoman Mutlu ile bir görüşme gerçekleştiren Prof. Dr. Sezai Yılmaz başkanlığındaki Yeni Malatyaspor Divan Kurulu'nun Mutlu'yu Malatya'ya davet ettiği öğrenildi.

Cihat Arslan'ın büyük sitemi: Yeni Malatyasporluları üzecek ifade...

TEOMAN MUTLU İÇİN "80 MİLYON TL'Yİ CEBİNDEN VERECEK" İDDİASI

Mutlu'nun divan kurulunun daveti üzerine yönetim listesi yapmak için kolları sıvadığı ve herkesin desteğini alarak 24 Nisan'da başkanlığa tek liste olarak aday olmayı planladığı öğrenildi. Görüşmede Mutlu'nun kulübün net borcunun 280 milyon TL olduğunu ve ilk etapta lazım olan 80 milyon TL'yi cebinden karşılayabileceğini divan üyelerine bildirdiği belirtildi.

Malatya şehrinden de Teoman Mutlu'ya aday olması yönünde baskı kurulduğu ifade edilirken, Mutlu'nun listesinde İstanbul'da yaşantısını sürdüren, alanında etkin Malatyalı iş insanlarının bulunacağı belirtiliyor.

Sinan Engin'den çılgın öneri: Futbol yasaklansın!

Teoman Mutlu

İBRAHİM BALARASI İSMİ DE GÜNDEME GELDİ

Öte yandan Futbolarena.com'da yer alan habere göre ise Yeni Malatyaspor'da başkanlık için İbrahim Balarısı ismi de öne çıktı. Başkanlık için Balarısı ile görüşme yapılacak ve gelecek yanıta göre hareket edilecek. İbrahim Balarısı, 1995-96 sezonunda da başkanlığa aday olmuş ancak seçimi kaybetmişti.

Rıdvan Dilmen'den Ozan Tufan sözleri... Beşiktaş iddiası gündem olmuştu

İbrahim Balarası

YENİ MALATYASPOR'UN TOPLAM BORCU YAKLAŞIK 400 MİLYON TL

Kulübün borcunun 280 milyon lira olduğu ancak FIFA'da yer alan dosyalar ve vergi borçlarıyla birlikte toplam borcun yaklaşık 400 milyon lira olduğu öğrenildi. Söz konusu borcun ödenmesiyle ilgili Malatya'da bir oluşum kurulması gündemde. Ayrıca Bankalar Birliği ile anlaşma yapılma ihtimali de değerlendiriliyor.

Yeni Malatyaspor'un gelecek sezon ciddi bir yapılanma ile iddialı kadro kurması ve yeniden Süper Lig'e yükselmesi hedefleniyor.

Bakın Domenec Torrent'in aklında ne varmış: Herkes ters köşe!