Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit: Sumudica çok kötü durumda

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, sahasında Göztepe'ye ile 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, kendileri için çok önemli olan 3 puanı kaybettiklerini dile getirdi.

Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit ise, kendileri için çok önemli olan 3 puanı kaybettiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

İlk 15 dakikada 1-0'ı da yakalamıştık. Bir penaltı oldu, o penaltıdan sonra takımda bir anda özgüven eksikliği ortaya çıktı. Bu maçla beraber bazı yeni oyuncularımız aramıza katılmıştı. Bir iki antrenmanla beraber onları takıma adapte etmek tabii ki kolay değil. İlk 11'e aldık, çünkü yeni bir kana ihtiyaç olduğunu düşündük, onlarla başladık bu oyuna. Önümüzdeki günlerde yeni oyuncular da gelecek. Hep beraber her şeyi deneyeceğiz. Süper Lig'de kalmak için her şeyi yapacağız. Sumudica için de onun adına özür diliyorum, kendisi gelemedi, kendisi çok kötü şu anda, kulüp doktorumuzla beraber içeride.

Göz-Göz deplasmanda güldü! Maç sonucu: Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Göztepe: 1-2

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro: Çok gergin bir maçtı