Yeni Malatyaspor, Marius Sumudica'ya daha fazla dayanamadı! Resmi açıklama geldi

Marius Sumudica'nın Yeni Malatyaspor macerası kısa sürdü. Süper Lig'in dibine demir atan Yeni Malatyaspor'da Marius Sumudica ile yollar ayrıldı. Malatya ekibi ligde son olarak deplasmanda Fatih Karagümrük'e 1-0 mağlup olmuştu.

Süper Lig'in son sırasında yer alan Yeni Malatyaspor'da Marius Sumudica ile yollar ayrıldı. Ligde 13 maçtır kazanamayan ve son olarak Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor, Marius Sumudica'ya teşekkür etti. Yeni Malatyaspor yönetimi, Marius Sumudica'nın alacaklarını ödeyip ayrılıkla ilgili resmi açıklamayı yaptı.

MARIUS SUMUDICA 15 MAÇIN 10'UNU KAYBETTİ

Yeni Malatyaspor ile 15 maça çıkabilen Marius Sumudica sadece 2 maç kazanabildi. Sumudica söz konusu karşılaşmaların 10'unu kaybetti.

'GELDİĞİM İÇİN PİŞMANIM' DEMİŞTİ

Sumudica, geçtiğimiz günlerde Antalya kampında yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor'a geldiği için pişmanlık duyduğunu dile getirmişti.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Yeni Malatyaspor teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada "Teknik Direktör Marius Sumudica ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız" ifadeleri kullanıldı.