Yeni Malatya Galatasaray maçı anlatımı

Yeni Malatya Galatasaray maçı şifresiz canlı anlatımı izle gibi aradıklarınızı bu haberde derledik. Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, Yeni Malatya ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

Yeni Malatya Galatasaray maçı şifresiz canlı anlatım izle ile ilgili aradıklarınız burada. Galatasaray, bu sezon Süper Lig'e yükselen Yeni Malatya ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Yeni Malatya Galatasaray maçı canlı skor kaç kaç? gibi detaylara bu haberden ulaşabilirsiniz. 

Galatasaray Malatyaspor maçını canlı izlemek için tıklayınız

GALATASARAY YENİ MALATYASPOR MAÇI CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Yeni Malatya Galatasaray maçı şifresiz canlı anlatım

Galatasaray, bu sezon Süper Lig'e yükselen Yeni Malatya ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Yeni Malatya Galatasaray maçı canlı skor kaç kaç? gibi detaylara bu haberden ulaşabilirsiniz. Ligde oynadığı 15 maçın ardından 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 32 puanda bulunan Galatasaray, 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 16 puanla 13. sırada yer alan Yeni Malatya ile deplasmanda karşılaşıyor. Galatasaray'da tek hedef; ligin bitmesine iki hafta kala puan farkını koruyarak liderliği kimselere bırakmamak... Yeni Malatya ise güçlü rakibi karşısında puan yada puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor... beIN Sports ekranlarından yayınlanan Yeni Malatya Galatasaray maçı saat 16:30'da başladı. Yeni Malatya Galatasaray maçının şifresiz canlı anlatımı ise aksam.com.tr adresinden dakika dakika aktarılıyor. İşte Yeni Malatya Galatasaray maçı canlı anlatımı ve skor bilgileri...

İLK 11'LER

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Issam, Sadık, Arturo Mina, Cissokho, Pereira, Murat, Azubuike, Aytaç, Adem, Boutaib

Galatasaray: Muslera, Denayer, Maicon, Ahmet, Linnes, Fernando, Ndiaye, Yasin, Feghouli, Belhanda, Gomis