Yeni ''Lionel Messi'' diye duyurdular! Adresi belli oldu

Yeni ''Lionel Messi'' olarak lanse edilen Edon Zhegrova'nın yeni durağı belli oldu. Lille'de forma giyen Kosovalı genç futbolcu Premier Lig devine gidiyor. Oyun tarzı ile Lionel Messi ile özdeşleştirilen Edon Zhegrova'dan Kosova futbolu çok şey bekliyor.

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Yeni "Lionel Messi" olarak lanse edilen Lille'in Kosovalı kanat oyuncusu Edon Zhegrova adım adım Arsenal yolunda. Topçular, Premier Lig'de iddialı ve zirveye oynayan bir kadro kurmak için harekete geçtiler. Mikel Arteta önderliğinde genç ve dinamik bir kadro kurmak isteyen Arsenal'de hedef şampiyonluk yarışına dahil olabilmek.

KOSOVALI "LIONEL MESSI" İÇİN İLK TEKLİF BELLİ OLDU

Aksam.com.tr'nin Dailymail'den aktardığı habere göre, Arsenal önümüzdeki sezon Premier Lig'deki şanslarını artırmak için kadrolarını güçlendirmeye çalışıyor. İngiliz devi, Kosovalı genç futbolcu için yaklaşık 11 milyon sterlinlik bir anlaşma imzalamayı düşünüyor.

Haberin devamında, Arsenal'in hem Nicolas Pepe hem de Gabriel Magalhaes'i Lille'den satın aldığını ve bu transferlerden dolayı iki takım arasında iyi ilişkiler bulunduğu ifade ediliyor.

EDON ZHEGROVA'NIN KARNESİ

Lille'de bu sezon 23 maça çıkan Kosovalı kanat oyuncusu, 6 gol 7 asistlik performans ortaya koydu.