Yeni kral Bardakcı

İlk yarıya 18'lik file bekçisi Deniz Ertaş kurtarışlarıyla damga vurdu. 63. dakikada Abdülkerim Bardakcı şık volesiyle kilidi açtı. Zaha farkı ikiye çıkardı. Son sözü Abdülkerim Bardakcı söyledi.

AKŞAM SPOR

Barış Alper, sarı kart nedeniyle Sivas maçında cezalı.

Konya'da sarı gören Calvo, FB maçında oynayamayacak.

2. yarıda Victor Nelsson'un kafa vuruşu direkte patladı.

Eyüp Aydın, oyuna girdikten 30 saniye sonra asist yaptı.

LAYIK OLMAK İSTİYORUM

İki gol atarak maça damga vuran Abdülkerim Bardakcı, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. İçeride taraftarı arkamıza aldığımızda zor bir maç yok. Konya takımına iyi hazırlandık. Çok şükür galip geldik, yolumuza devam ediyoruz. Galatasaray'a layık olmaya çalışıyorum. Elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Sürekli duran toplara çalışıyorum. İki gol attım, nasip oldu. İnşallah devam edeceğim" diye konuştu.

GENÇLER SİFTAH YAPTI

G.Saray'ın genç oyuncuları Efe Akman, Eyüp Aydın ve Ali Bülbül bu sezon ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giydi. Üç genç yetenek de ikinci yarının uzatma dakikalarında oyuna girdi.

KARIŞTIRMAYA ÇALIŞACAKLAR

Okan Buruk, "Bizi karıştırmaya çalışacaklar, bunu net gördük. İçeride sarılıyoruz, bunu dışarıda da göstereceğiz" diye konuştu.

G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk, şunları söyledi: "G.Saray tarihinin en iyi başlangıcını yaptı. Burada inanmış insanların payı çok büyük. Takımın üzerinde çok fazla olumsuz şeyler söylenmeye çalışıldı. Çok mutluyuz. Takım içinden farklı şeyler yansıtılmaya çalışılıyor. G.Saray yönetimi, G.Saray birbirine ne kadar çok sarılırsa, buradan daha güçlü çıkacağız. Erden Bey sürekli yanımızda. Bizi karıştırmaya çalışacaklar, bunu net gördük. İçeride sarılıyoruz, bunu dışarıda da göstereceğiz. Ndombele ilk yarı topu öne taşıdı, rakipten toplar kazandı. Pozitif geri dönüş aldığımız oyunculardan oldu. Transferlerden hemen bir etki göstermelerini bekliyoruz. Cengiz Ünder için de bunu söyleyebiliriz. Eleştiri vardı, 4 gol attı. Yapıcı olmalıyız. Transfer üzerinden de bizi yıpratmaya çalışıyorlar."

ZİYECH MUTLU

Okan Buruk: "Ziyech, G.Saray'da mutlu. Hafi f bir sakatlığı vardı. Bizimle konuştu, programı yaptık, son derece mutlu bir şekilde gitti. Transfer döneminde ne olacağını bilemiyoruz ama Ziyech gayet mutlu."