Yeni Kevin De Bruyne Galatasaray'dan! Menajeri resmen açıkladı

''İngiltere Premier Lig'in yeni Kevin De Bruyne'si Galatasaray'dan!'' bu sözler Kerem Aktükoğlu'nun menajeri Dr. Erkut Söğüt'e ait. İngiliz basınına konuşan Söğüt, oyuncusu Kerem Aktürkoğlu için ''Arsenal ve Tottenham, Barcelona maçında onu izledi. Kerem'i Kevin De Bruyne ya da Muhammed Salah'a benzetiyorum.'' ifadelerini kullandı.

aksam.com.tr

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu hiç şüphesiz sarı-kırmızılılar adına transferin en gözde birkaç isminden birisi. İngiliz takımları tarafından da yakından takip edilen oyuncu için menajeri Erkut Söğüt, Kevin De Bruyne ve Muhammed Salah benzetmesi yaptı.

"Bu çocuğa çok ilgi var" diyen Söğüt, aksam.com.tr'nin İngiliz basınından aktardığı habere göre, şöyle devam etti: "3. Lig'den geldi. Medipol Başakşehir'deydi ama orada ona A takım yolu kapalıydı. Sırf oynamak için yeniden alt lige gitti. Orada kesintisiz üç yıl top oynadı ve sonra Galatasaray'a geldi. Yavaş yavaş onu adapte ettiler ve geride bıraktığımız sezonda Galatasaray ve milli takımın vazgeçilmezi olarak, en çok resmi maça çıkan futbolculardan birisi oldu."

ARSENAL VE TOTTENHAM YENİ KEVIN DE BRUYNE İÇİN DEVREDE

Kerem'in her zaman gelişmek isteyen bir futbolcu olduğunu belirten Söğüt, onunla çalıştığı için çok mutlu olduğunun altını çizerek, "Arsenal ve Tottenham, Kerem Aktürkoğlu için Barcelona maçına gözlemci gönderdi." ifadelerini kullandı.

Ünlü menajer, Aktürkoğlu'nun İngiltere Premier Lig'de forma giyip giymeyeceği sorusuna ise "Şu an doğru zaman mı bilmiyorum ama bir gün oynayacak. Ekibimde İngiltere Premier Lig uzmanları yer alıyor. Ben futbol konusunda uzmanı değilim. Daha çok işin sözleşme ve marka oluşturma konularında uzmanım. Premier Lig'de oynaması mantıklı olur, her geçen gün gelişiyor." yanıtını verdi.

Kevin De Bruyne, Manchester City'nin İngiltere Premier Lig şampiyon kutlamalarında.

"KEREM AKTÜRKOĞLU TIPKI DE BRUYNE VE SALAH GİBİ"

Söğüt sözlerini şöyle noktaladı:

Onu Kevin De Bruyne ya da Muhammed Salah'a benzetiyorum. İkisi de her gün kendini geliştiren oyuncular. Bu düşünce yapısına sahip oldukları için kendilerine değer katıyorlar ve her geçen sezon daha da iyiye gidiyorlar. Kerem de öyle. Her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Bu yüzden bir gün en iyi takımlarda oynayacağına eminim.

Kaynak: aksam.com.tr