‘Yeni Kante' bu kez geliyor! İşlemler yetişmediği için sezon başında yatmıştı

Gustavo Assunçao ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Leicester City'nin N'Golo Kante'nin yerine transfer ettiği Nampalys Mendy'yi kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. ‘Yeni Kante' yakıştırması yapılarak transfer edilen ancak beklentilerin uzağında kalan Nampalys Mendy, ocak ayında Galatasaray'ın yolunu tutabilir.

Ajansspor

Gustavo Assunçao'dan beklediği verimi alamayan Galatasaray, devre arasında oyuncuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Ajansspor'un haberine göre Gedson Fernandes haricinde alternatif isimlerle de görüşen Galatasaray'ın gündemine gelen isimlerden biri de Nampalys Mendy oldu. Leicester City, Nampalys Mendy'yi 'Yeni Kante' diyerek transfer etmiş ancak oyuncudan beklediği verimi alamamıştı. Cimbom 29 yaşındaki futbolcu için Leicester ile görüşmelere başladı.

NAMPALYS MENDY SEZON BAŞINDA GALATASARAY'IN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ

Galatasaray Nampalys Mendy için yaz transfer döneminin son günlerinde de girişimlerde bulunmuş ancak işlemler yetişmediği için transfer gerçekleşmemişti. Senegalli futbolcu, Leicester'da bu sezon kupa maçında sadece 32 dakika süre alabildi.