Yeni hocadan ilk paylaşım geldi, Fenerbahçeliler yorum yağdırdı! Ali Koç...

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un dün öğlen saatlerinde özel uçağıyla bir kez daha Portekiz'e gidip Jorge Jesus'la görüşeceği iddia edilmişti. Löw olasılığını geri plana atan Fenerbahçe, tamamen Jorge Jesus ve İsmail Kartal'a yoğunlaşmış durumda. Bu arada Portekizli teknik adamın geçtiğimiz gün ekibiyle yaptığı ‘Yeni bir hedef için tekrar toplandık' paylaşımı ise ülkede gündem oldu.

Fenerbahçe'de teknik direktörlük konusu nihayete eriyor. Bir numaralı aday konumunda Jorge Jesus bulunurken başkan Ali Koç'un dün özel uçağıyla Portekiz'e gittiği iddia edildi. Fenerbahçe, Joachim Löw'de geri adım atarken Jorge Jesus'la anlaşma sağlanamaması halinde tek aday İsmail Kartal. Öte yandan Jorge Jesus'un sosyal medya hesabından ekibiyle birlikte yaptığı 'Yeni bir hedef için tekrar toplandık' paylaşımı da Fenerbahçeliler tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

ALİ KOÇ BİR KEZ DAHA JORGE JESUS'A GİTTİ

Joachim Löw'ü bir türlü ikna edemeyen Fenerbahçe, rotasını tamamen Jorge Jesus'a kırdı, dün ikinci kez Portekiz'e uçan Ali Koç'un Jorge Jesus'u bitirmek için tüm imkanları seferber ettiği belirtildi. Başkan Koç'un Portekizli teknik adamla anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

JORGE JESUS'UN PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Geçtiğimiz günlerde Jorge Jesus'un teknik ekibiyle yeniden bir araya gelmesi ve sosyal medyadan fotoğraf paylaşmasıyla Portekiz'de büyük ilgi topladı. Jesus'un 'Yeni bir hedef için tekrar toplandık' mesajı da öne çıkarıldı. 67 yaşındaki çalıştırıcının yeni sezon için bir takımla görüştüğü vurgulandı. Fenerbahçe'nin tecrübeli isim için en ciddi aday olduğu aktarıldı.

RESMİ AÇIKLAMA SEZON SONUNDA

Sezonun bitimine 4 hafta kaldığı için şu anda yeni hocanın kim olacağı resmi olarak açıklanmayacak. Hem takımın ikincilik hedefi hem de iki hafta sonra oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi takımın motivasyonu bozulmayacak fakat sarı-lacivertlilerde ibre Joachim Löw'den daha çok Jorge Jesus ve İsmail Kartal'a dönüyor.