Yeni hoca resmen açıklandı! Almanya Milli Takımı'yla çeyrek final görmüştü

Bu sezon ligde çıktığı 10 maçta 7 mağlubiyet alan Burak Gören ile yollarını ayıran Türk Telekom, başantrenör Henrik Rödl ile anlaştığını resmen duyurdu. Henrik Rödl, Tokyo Olimpiyatlarında Almanya Milli Takımı'yla çeyrek final oynama başarısı göstermişti.

Burak Gören ile yollarını ayıran Türk Telekom, başantrenörlük görevine Henrik Rödl'ü getirdi. Henrik Rödl, Tokyo Olimpiyatlarında Almanya Milli Takımı'yla çeyrek final oynama başarısı göstermişti.

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Türk Telekom, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz yaz gerçekleşen Tokyo Olimpiyatlarında Almanya A Milli Takımıyla çeyrek final oynama başarısı gösterdi. Alba Berlin'de antrenörlük kariyerine başlayan Rödl, 2010 yılında TBB Trier takımıyla anlaştı ve 5 yıl süresince görevde kaldı. Ardından Almanya A2 Milli Takımı'nın başantrenörü olan Rödl, 2017 yılında da Almanya A Milli Takımı başantrenörlüğü görevine getirildi. Rödl'ün kariyeri Türkiye Basketbol Federasyonu yabancı antrenörlük kriterlerine de uyum sağlıyor" ifadelerini kullandı.