Yeni golcü için resmi teklif yapıldı! Piatek transferi gerçekleşecek mi?

Galatasaray'dan Krzysztof Piatek için sürpriz hamle! Diagne'nin sakatlığı sonrası forvet transferi için girişimlerini sıklaştıran Galatasaray, Krzysztof Piatek için Hertha Berlin'e resmi teklifini iletti. Cimbom, Fatih Terim'in gözdesi olan 26 yaşındaki Polonyalı golcüyü kiralamak istiyor.

Galatasaray ikinci devrede hücum hattında sorun yaşamamak adına önlemini erken almaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda Galatasaray, Hertha Berlin'in forveti Krzysztof Piatek'i kadrosuna katmak istiyor.

PIATEK İÇİN KİRALAMA TEKLİFİ YAPILDI

Son Başakşehir maçında Mbaye Diagne'nin yaşadığı sakatlık ve Mostafa Mohamed'in Mısır Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek olması nedeniyle Galatasaray, forvet hattına bir takviye adına çalışmalarına başladı. Sarı-Kırmızılılar, Hertha Berlin'in Polonyalı forveti Krzysztof Piatek için resmi kiralama teklifini Alman ekibine iletti. Galatasaray'ın kiralık teklifinde sezon sonunda satın alma opsiyonu da bulunuyor.

SADECE 1 GOLÜ VAR

Kariyerinde çok erken dönemde büyük yükseliş yaşayan Piatek, Hertha Berlin'de bu sezon istediği süreleri alamıyor. Polonyalı oyuncu bu sezon çıktığı 10 karşılaşmada sadece 4 kez ilk 11'de yer alırken toplam 364 dakika süre alabildi. Maç başına ortalama 36.4 dakika oynayabilen Piatek, 1 gol kaydetti.

FATİH TERİM'İN GÖZDESİ

2017-18 sezonunda ülkesinde Cracovia Krakow ile çıktığı 38 maçta 21 gol ile dikkat çeken Piatek, o dönem Galatasaray'ın da gündemine gelmişti. Özellikle Fatih Terim'in kendisini takıma kazandımak istediği belirtilmişti.

35 MİLYON EUROYA MILAN'A TRANSFER OLDU

Galatasaray'ın da istediği Piatek, 2017-18 sezonu sonunda 4.5 milyon Euro karşılığında İtalyan ekibi Genoa'ya transfer olmuştu. Genoa'da sezona müthiş başlayan Piatek, ilk 7 lig maçında da üst üste gol atarken 7 maç sonunda toplam 9 gole ulaşmıştı. Devre arasına gelindiğinde 19 maçta 14 gol atmış olan Piatek, 35 milyon Euro karşılığında Milan'a transfer oldu.

43 MAÇTA 32 GOL ATMIŞTI

Milan'daki performansıyla da birlikte sezonu toplam 43 maçta 32 gol atarak tamamlayan Polonyalı golcü, 2019-20 sezonunun devre arasında ise 24 milyon Euro'ya Hertha Berlin'e gitmişti.

(Fanatik)