'Erling Haaland da kimmiş!' Manchester United transferin kralını yapıyor: 70 milyon sterlin

Erling Haaland'dan bir yaş büyük olmasına rağmen Avrupa futbolunda ''yeni Haaland'' olarak lanse edilen Darwin Nunez, Manchester United'ın radarında. Erling Haaland'ın Manchester City'ye yakın olduğu şu günlerde Manchester'ın kırmızı yakası, Darwin Nunez'i gözüne kestirdi.

Aksam.com.tr

Manchester City ile Erling Haaland yarışına giren Manchester United, önümüzdeki sezon için golcü arayışlarını sürdürmeye devam ediyor. Haaland'ın Pep Guardiola'nın yanına gitmesi beklenirken United için Benfica forması giyen Darwin Nunez ismi gündeme geldi.

ERLING HAALAND OLMADI, 70 MİLYON STERLİNE DARWIN NUNEZ

İngiliz basınında yer alan haberde, Erik ten Hag'ın yeniden yapılanmasına uygun bir isim olarak tanımlanan 22 yaşındaki futbolcu için Hag'in elinde mükemmel bir santrafor olabilir yorumu yapıldı. Haberin devamında Nunez'in 70 milyon sterlin karşılığında alınabileceği ve bu rakamın da yüksek potansiyelli bir oyuncu için makul olduğu belirtildi.

Miguel Crespo'nun kankası Fenerbahçe'ye! Mesut Özil'in yerine geliyor

DARWİN NUNEZ, ERLING HAALAND'I GEÇTİ

Nunez, Haaland'dan bir yaş büyük olmasına rağmen, Avrupa futbolunda "yeni Haaland" olarak gösterilirken, Uruguaylı golcünün Benfica'daki yükselişi, Haaland'ın RB Salzburg'daki yükselişine benzetildi.

Bu sezon Haaland'dan daha fazla gol kaydeden Nunez, çıktığı 40 maçta 34 kez fileleri havalandırdı. Genç Uruguaylı'nın Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 40 milyon euro.

Erling Haaand Ocak 2020'de Manchester United'ın kapısından dönmüştü.

"Valerien Ismael gider, Şenol Güneş gelir" Fenerbahçe derbisi öncesi bomba iddia