'Yeni Burak Yılmaz' Trabzonspor'a imza atıyor! Flaş transfer bu kez gerçekleşiyor

‘Yeni Burak Yılmaz' olarak gösterilen Enis Destan, Trabzonspor'un yolunu tutuyor. Altınordu'nun 19 yaşındaki forveti Enis Destan'ın Trabzonspor'a transferi gerçekleşmek üzere. Bordo-Mavililer, genç golcü için Altınordu'ya bir kez daha teklif sundu. İzmir ekibinin bonservis ücretinin yanı sıra Trabzonspor'dan bir sonraki transferden pay istediği de belirtiliyor.

'Yeni Burak Yılmaz' olarak lanse edilen Enis Destan Trabzonspor'a transfer oluyor. Bordo-Mavililer Enis Destan için Altınordu'ya bir kez daha teklif götürdü. Altınordu'nun Trabzonspor'dan bonservisin yanı sıra sonraki transferden pay da istediği öğrenildi. Enis Destan'ın bu kez Trabzonspor forması giymeye yakın olduğu belirtiliyor.

Yer yerinden oynayacak! Fatih Terim'in yeni takımı...

ENİS DESTAN'IN TRABZONSPOR'A TRANSFERİ GERÇEKLEŞİYOR

Devre arasında ilk olarak Aytemiz Alanyaspor'un teklif sunduğu Enis'in Karadeniz temsilcisine gitmeye yakın olduğu belirtildi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın ısrarla kadrosunda görmek istediği Enis Destan'ın önümüzdeki günlerde takımdan ayrılarak Karadeniz ekibinin yolunu tutabileceği ifade edildi. Ümit Milli Takım'da da görev alan genç golcü, Altınordu'da ilk yarının son haftalarında kadro dışı kaldıktan sonra affedilerek takıma dönmüştü.

Caner Erkin'in Volkan Demirel'e söyledikleri yayına böyle yansıdı! Herkes bunu konuşuyor