Yeni Beşiktaşlı Miralem Pjanic: Motive ve hırslıyım

Beşiktaş'ın yeni transferi Miralem Pjanic, Türkiye kariyeri öncesinde iddialı konuştu: “Şu anda tamamen Beşiktaş'a odaklandım. Sezona başlamak için sabırsızlanıyorum. Çok mutlu, motive ve hırslıyım. Beşiktaş'ta mutlu olacağımı düşünüyorum. Umarım her şey güzel gider.”

AKŞAM

Beşiktaş'ın Barcelona'dan 1 yıllığına kiraladığı Miralem Pjanic, Marca'ya konuştu. Yıldız futbolcu, "Koeman bana Barcelona'da saygısızlık etti. Benimle hiç iletişim kurmuyordu. Ben çok fazla itiraz eden biri değilim ama her konunun bana açıklanmasını tercih ederim. Maaşımı düşürüp Beşiktaş'a gittim. Çünkü futbolu seviyorum. Futbolun ekonomik yönü elbette önemli ama benim hayatta oğlumdan sonra en çok sevdiğim şeydir futbol. Beşiktaş'a geldim. Çok mutlu ve motiveyim. Ayrıca hırslıyım. Şu anda tamamen Beşiktaş'a odaklandım." açıklamasında bulundu.

BOSNA'DA HERKES BENİ TEBRİK ETTİ

31 yaşındaki oyuncu, "Sezona başlamak için sabırsızlanıyorum. Beşiktaş'ta mutlu olacağımı düşünüyorum. Umarım her şey güzel gider. Beşiktaş ile anlaştıktan sonra Saraybosna'ya geçtim. Burada beni herkes tebrik etti. Koeman bana neden oynamadığımı söylemedi. Bana 15 yaşındaymışım gibi davrandı. Ama Barcelona'ya transfer olduğum için mutsuz değilim. Hayat böyledir. Yaşanması gereken yaşanır. Hayatım boyunca savaştım, çok hırslıyım, çok rekabetçiyim. Juventus ve Barça seviyesine ulaştım." diye konuştu.

"3.1 MİLYONA 4 YILDIZ"

Öte yandan Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, "Pjanic, Batshuayi, Ghezzal, Teixeira dörtlüsü için bugüne kadar geçmişte ödenen bonservis bedellerinin toplamı 234 milyon euro. Bizim ödediğimiz tutar 3 milyon 150 bin euro. 2019'da transfer edilen bazılarının maaşından daha düşük!" dedi.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Adım adım Bouna Sarr