Yeni Aslan huzurda

Ligde tarihinin en kötü dönemini geçiren Sarı-kırmızılılar; Bafetimbi Gomis, Inaki Pena ve Erick Pulgar takviyesiyle ikinci yarıya başlıyor. Bugün galibiyetten başka bir şey düşünülmüyor.

AKŞAM

Galatasaray, bugün en kritik sınavlarından birini verecek. Aytemiz Alanyaspor karşısında galibiyetten başka bir şey düşünülmüyor. Olası puan kaybında kulüp iyice karışabilir. 6 futbolcu, farklı nedenlerle forma giyemeyecek.

Sakatlıkları bulunan Fernando Muslera, Fatih, Işık Kaan ve Mbaye Diagne yok. Afrika Uluslar Kupası'ndaki Mostafa Mohammed ile koronavirüs testi pozitif çıkan Omar da kadroda bulunamayacak. Ceza sınırında bulunan Ömer Bayram da kart görmesi durumunda Kayserispor maçında oynayamayacak.

Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

GÖZLER ÜZERLERİNDE OLACAK

Karşılaşmada gözler, Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna dahil ettiği oyuncularda olacak. Cim-bom bu dönemde eski oyuncuları Bafetimbi Gomis ve Semih Kaya ile Inaki Pena ve Erick Pulgar'ı renklerine bağladı.

Pena ve Pulgar'ın 11'de başlaması bekleniyor. Henüz hazır olmadığını söyleyen Gomis ise duruma göre süre alabilir. Fatih Terim'in yerine getirilen Domenec Torrent ise çıktığı 3 lig maçından da mağlubiyetle ayrıldı. İspanyol çalıştırıcı da siftah peşinde.

Galatasaray'da Erick Pulgar fırtınası