Yedek kulübesini yumruklayan Deniz Türüç'ten açıklama

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Mücadeleye damga vuran anlardan birinde ise Deniz Türüç vardı. Deneyimli futbolcu oyundan alınmasına sinirlendi ve yedek kulübesini yumrukladı. Türüç, Twitter hesabından bir açıklama yayınladı.

Süper Lig'de 31. haftanın açılış maçında Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk oldu. Karşılaşmanın 70. dakikasında Fenerbahçeli futbolcu Deniz Türüç'ün yerine Garry Rodrigues oyuna dahil oldu. Milli futbolcu bu karara çok sinirlendi. Karapınar'ın kararına tepki gösteren Türüç, yedek kulübesine sert bir şekilde vurdu ve itirazlarını sürdürdü.

(Görüntüler beIN Sports'tan alınmıştır)

TWITTER HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Deniz Türüç, oyundan çıktıktan sonra gösterdiği ve ekrana yansıyan tepkilerine açıklık getirdi.

Kişisel Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan ve kulübede gösterdiği tepkilere paylaşımında yer veren Deniz Türüç “Maçın adrenalini ile verdiğim reaksiyonun yanlış yere çekilmeye çalışıldığını üzülerek takip ediyorum” dedi.

Fenerbahçe'ye kaptan da yetmedi: 1-1

Deniz “Videoda da görüleceği üzere, rakip takım adına "Bir kere geldiler hocam bir kere geldiler gol yedik, oyunu tam kontrolümüze almıştık’ diyorum” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Tahir Karapınar: "Rodrigues atsaydı İstanbul'a mutlu dönecektik"

27 yaşındaki futbolcu paylaşımını “Tüm öfkem ve isyanım tamamen yediğimiz gol ve pozisyonaydı” sözleriyle noktaladı. 

TRABZONSPOR MAÇINDA DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Deniz Türüç, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe’nin Trabzonspor’a 3-1 yenildiği maçta takımının tek golüne imza atmış ve 61. dakikada skor 1-1’ken oyundan alınmasına tepki göstermişti.

Trabzonspor maçından sonra ise Tahir Karapınar, Deniz’i oyundan almaları konusunda “Bir plan yapmıştık ve ona göre değişiklik yaptı. İyi de oynuyordu. Yanlış yapmış olabiliriz ama plana göre hareket ettik” diye konuşmuştu.

Emre Belözoğlu: "Ya kahraman, ya hain ilan ediliyorum"

Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçı oynanırken bir anda fıskiyeler çalıştı