Yayıncı kuruluş müjdeyi verdi: Piyasadaki en iyisi

Süper Lig'in yayıncısı Digiturk, yüksek hızlı internet hizmetini başlattığını açıkladı. ‘Bu anı duyurmaktan mutluluk duyuyorum' diyerek sözlerine başlayan Digiturk ve beIN MEDIA GROUP CEO'su Yousef Al-Obaidly, “Piyasadaki en iyi internet” ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in yayın haklarına sahip olan Digiturk, yüksek hızlı internet hizmeti başlattığını duyurdu. Kurum, internet hizmetini önce İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da; yıl sonuna kadar tüm Türkiye'de hizmete sunacağını açıkladı.

Digiturk ve beIN MEDIA GROUP CEO'su Yousef Al-Obaidly, konuya ilişkin değerlendirmesinde şöyle dedi:

"Şirketimiz için dönüm noktası olan bu anı duyurmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Digiturk İnternet, tüketicilere olağanüstü ve benzersiz içerikler sunmayı amaçlayarak oluşturduğumuz bir hizmet olduğu için son derece önemli ve heyecan verici bir adım. Kısacası, Türkiye'de "evin merkezi" ve mükemmelliğin standartlarının belirleyicisi olmak istiyoruz. Tek bir üyelikle tüm dünyayı piyasadaki en iyi internet üzerinden değerli abonelerimize açacağız, her haneye ve her tüketiciye her gün en iyi canlı spor ve eğlence içerikleriyle ilham vermeye devam edeceğiz. Premium TV ve premium internet keyfini birleştiriyoruz."