Yayın polemiği

Fenerbahçe Kulübü'nün, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunması dikkat çekti.

AKŞAM SPOR

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yine gönderme savaşı yaşandı. Sarı-Kırmızılı kulübün Başkanı Dursun Özbek, dünkü sponsorluk anlaşmasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Divan Başkanı Uğur Dündar'ın çıktığı canlı yayınını, "Hacivat ve Karagöz'ü hatırlattı. Her şey hazırlanmış. Bitmek bilmeyen ithamlar, sürekli baskı altına almaya çalışan, Kulüpler Birliği toplantısında başka konuşan televizyonda başka konuşan, herkesi eli kanlı terör örgütü ile ilişkilendirmeye çalışan bir Ali Başkan var. Kendi kendiyle çelişiyor. Hangisi doğru?" sözleriyle eleştirdi.

Bu konuşmadan sonra Fenerbahçe kulübü resmi hesabı, "Günün sözü; olay mahalline ilk suçlu geldi. Her zamanki gibi..." paylaşımı yaptı. Dakikalar sonra Galatasaray hesabı, Şampiyonlar Ligi'nin resmi hesabından 'Cim-Bom' paylaşımını alıntılayıp rakibine gönderme yaparak "Şişşşştt" ifadesini kullandı.

Dursun Özbek: "Ali Koç ve Uğur Dündar'ın yayını Hacivat-Karagöz gibiydi. İthamlarla algı yaratıyorlar."

F.Bahçe: "Günün sözü; Olay mahalline ilk suçlu geldi."

G.Saray'dan 'Devler Ligi' temalı gönderme: "Şişşşştt"