'Yarın son maçına çıkıyor' Lionel Messi'nin yeni takımı gündemi sarsacak cinsten

Lionel Messi için flaş açıklama. PSG'de umduğunu bulamayan ve mutsuz olan Arjantinli süper yıldızın takımdan ayrılacağı ve harekete geçtiği iddia edildi. Öte yandan, Arjantin Milli Takımı teknik direktörü Lionel Scaloni, ''Lionel Messi, yarın Arjantin halkı önündeki son maçını oynayabilir.'' ifadelerini kullandı.

Aksam.com.tr

Lionel Messi gündemden düşmüyor! Arjantinli dünya yıldızı hakkında milli takımdaki teknik direktörü Lionel Scaloni'den flaş bir iddia geldi. Scaloni, Messi'nin milli takımı bırakabileceğini iddia etti.

LIONEL MESSI BARCELONA'YA GERİ Mİ DÖNECEK?

Lionel Messi'nin eski takımı Barcelona'ya geri döneceği ve bu geri dönüşü istediği hakkında iddialar ortaya atılmaya başladı.

Bu iddialarla ilgili Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın danışmanı Enric Masip, Lionel Messi'nin dönüşünün imkansız olmadığını açıkladı. Masip ayırca, Messi ile herhangi bir görüşme yapmadıklarını da ekledi.

LIONEL MESSI GERİ DÖNÜŞ İÇİN İKNA EDİLEBİLİR

Lionel Messi'nin Barcelona'ya dönme ihtimali ile ilgili, İspanyol temsilcisinin sol beki Jordi Alba'da açıklamalarda bulundu. İspanyol sol bek Messi ile ilgili El Larguero'ya yaptığı açıklamada Güney Amerikalı süper star hakkındaki spekülasyonların arttığını söyledi.

Jordi Alba, Messi ve Barcelona iddiaları üzerine, "Messi ve PSG için şu an işler istedikleri gibi gitmiyor ve bu hiç kolay bir süreç değil, ama futbol böyle bir oyun. Onu başka bir formayla görmek zor olsa da hala dünyanın en iyi futbolcusu. Çok fazla eleştiri aldı, ancak gelecek yıl çok daha iyi olacağına eminim. Messi, birlikte en iyi anlaştığım oyuncuydu ve geri dönerse çok iyi olur. İyi bir arkadaş olduğu için ayrıldıktan sonra çok acı çektim. O, Barcelona'ya dönmek için ikna edilebilir." ifadelerini kullandı.