Yapma dedi yaptı! Abdullah Avcı'nın kararı Trabzonsporluları çok şaşırtacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Bruno Peres'in sakatlığının ardından sağ bek bölgesine Udinese ile sözleşmesi bitecek olan Jens Stryger Larsen'i getiriyor. Transfer için temaslar hızlanırken Abdullah Avcı'nın geçtiğimiz haftalarda Bruno Peres'in kendisine, ''Sakın bek alma ben döneceğim' dedi giderken.'' sözleri akıllara geldi. Aşil tendonunda yırtık tespit edilen Peres'in geri dönüş tarihi bilinmiyor.

Trabzonspor'da Bruno Peres'in pabucu dama atılıyor! Transferde kolları sıvayan Abdullah Avcı'nın önceliklerinden olan sağ bek için adımlar atılıyor. Udinese ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan Jens Stryger Larsen yakın takibe alındı. Uluslar Ligi'nde Avusturya-Danimarka maçını Karadeniz ekibinin scoutları da izlerken takımını 2-1'lik galibiyete taşıyan golü bulan 31 yaşındaki oyuncu alkış aldı.

ABDULLAH AVCI'NIN BU TRANSFERDEKİ KOZU CORNELIUS

Sabah'ta yer alan haberde, 2017/2018'den bu yana Udinese'de oynayan Larsen için Cornelius da devreye girip arkadaşını ikna adımlarını attı. Bonservisini ay sonu eline alacak olan Danimarkalı oyuncu ile Trabzonsporlu idareciler ilk temasları kurarken iki tarafın da ortak bir noktada buluşması bekleniyor.

Orijinal mevkisi sağ bek olan Danimarkalı, ayrıca sol bek ve sol ön, sağ ön gibi sahanın çeşitli yerlerinde görev alabiliyor. Larsen Udinese'de zaman zaman stoper bölgesinde de forma giydi...

"SAKIN BEK ALMA BEN DÖNECEĞİM"

Abdullah Avcı, şampiyonluk sonrası katıldığı bir programda Bruno Peres'n kendisine, "Edin Visca'nın gelmesiyle Peres'in performansı şok arttı. Çok memnunum. 'Sakın bek alma ben döneceğim.' dedi giderken." ifadelerini kullanmıştı.