'Yanımda aradılar biliyorum' Herkes Rıdvan Dilmen'in transfer iddiasını konuşuyor

Ünlü futbol yorumcusu ve Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Rıdvan Dilmen, Barcelona'nın Mesut Özil'le ilgilendiğini iddia etti. ‘Eric Abidal'in Mesut Özil'le ilgilendiğini ve aradığını biliyorum, yanındaydım zaten' diyen Rıdvan Dilmen, yıldız futbolcunun kariyerini Fenerbahçe'de noktalamak istediğini belirtti.

Rıdvan Dilmen, Mesut Özil'le ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Barcelona'nın Mesut Özil'le ilgilendiğini belirten Rıdvan Dilmen, transfer hamlesinin detaylarını da Sports Digitale kanalında açıkladı. Yıldız futbolcunun Katar'a transfer görüşmesi yapmaya gitmediğini belirten Dilmen, Özil'in Fenerbahçe planlarına da değindi.

RIDVAN DİLMEN: BARCELONA MESUT ÖZİL'İ TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Galatasaray derbisinde oynadığı futbolla kendini bulan Mesut Özil'le ilgili Rıdvan Dilmen çarpıcı bir iddiada bulundu. Barcelona'nın Mesut Özil'i transfer etmek istediğini belirten Rıdvan Dilmen, "Eric Abidal'in Mesut'la ilgilendiğini ve aradığını ben biliyorum, yanındaydım zaten. Barcelona'nın düşündüğü bir oyuncuyu biz oynatamadık bugüne kadar, verim alamadık" ifadelerini kullandı.

Mesut Özil'in Katar'a transfer görüşmesi yapmaya asla gitmediğini belirten Rıdvan Dilmen, oyuncuyu isteyen tek ciddi kulübün Barcelona olduğunu dile getirdi. Özil'in Fenerbahçe'den ayrılma niyetinin olmadığını söyleyen Rıdvan Dilmen şu ifadeleri kullandı:

"MESUT ÖZİL'E 'İYİ BİR TRANSFER TEKLİFİ GELİRSE?' DEDİM"

"Burası Fenerbahçe. Mesut Özil de çok önemli bir değer. Oynaması da lazım ama Mesut da hayata şöyle bakıyor, benim de çok hoşuma gidiyor. Fenerbahçe'yi o kadar çok seviyor ki... Sevmeli de biz çok büyük bir kulübüz. Mesut'un da 30'lu yaşları geçti artık. Geldiği kulüp de Fenerbahçe. Emin olun Real Madrid'ler, Arsenal'ler falan var ama burayı aynı kapasitede görüyor. Mesela ben diyorum ki: iyi bir transfer teklifi... 'Aman hocam, sakın' diyor. 'Ben futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum' diyor. Onun için Mesut da bu kulübün, formanın kıymetini bilecek."