‘Yakında açıklayacağım' demişti! Batuhan Karadeniz'in yeni takımı belli oldu

Batuhan Karadeniz kariyerinin 14. farklı takımına imza attı. Son olarak Iğdır FK forması giyen Batuhan Karadeniz, sürpriz bir şekilde takımdan ayrılmış ve yaptığı açıklamada ‘yeni takımımı yakında açıklayacağım' ifadelerini kullanmıştı.

Iğdır FK ile iyi bir sezon geçiren ve sözleşmesi devam eden Batuhan Karadeniz, sürpriz bir şekilde takımdan ayrılmıştı. Batuhan Karadeniz o dönem yaptığı paylaşımda, "Kariyerime devam edeceğim takımı kısa zaman içinde spor kamuoyu ile paylaşacağım" ifadelerini kullanmıştı.

BATUHAN KARADENİZ'İN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Adı eski kulübü Sakaryaspor'la da anılan Batuhan Karadeniz, TFF 2. Lig ekiplerinden Vanspor'a imza attı. Tecrübeli golcü yeni sezonda Vanspor'un başarısı için ter dökecek.

KARİYERİNDEKİ 14. FARKLI TAKIMI

Vanspor'a imza atan Batuhan Karadeniz böylece kariyerindeki 14. farklı takımda forma giymiş olacak. Batuhan Karadeniz daha önce Beşiktaş, Eskişehirspor, Trabzonspor, Elazığspor, Sivasspor, St. Gallen, Şanlıurfaspor, Sakaryaspor, Adana Demirspor, Bandırmaspor, Tuzlaspor, 1461 Trabzon, Iğdır FK gibi takımlarda oynamıştı.