'Ya diptesin ya yukarıdasın'

Avcı, Bein Haber’e konuştu: “Beşiktaş’ta kazandığın zamanki duygu çok başka bir şey, kaybettiğin zamanki de başka bir duygu. Arası yok yani. Ya diptesin ya yukarıdasın. Türkiye’deki 3 büyük takım da geçmişte beni istedi.”

AKŞAM

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Abdullah Avcı, şunları söyledi: “Sağlığım çok iyi. Antrenmanda aktif bir şekilde bulunabiliyorum ve daha rahat uyuyabiliyorum. Ufak tefek halsizlik var o da normal seyrediyor. Bu zorlukları da biliyordum ama burayı tercih ederken hem ben tercih edildim hem tercih ettim. Karşılıklı oldu bu. Beşiktaş’ta kazandığın zamanki duygu çok başka bir şey, kaybettiğin zamanki de başka bir duygu. Arası yok yani. Ya diptesin ya yukarıdasın. Türkiye’deki 3 büyük takım da geçmişte beni istedi. Hayatta para ile kimse beni tartmadı. Ben 5 yıllık sözleşmemi yırttım geldim. Ben para ile hiçbir zaman konuşmadım. Taraftarlar gerekiyorsa beni eleştirsin, oyuncuya destek versin.

2012’DE ELEŞTİRİLMİŞTİM

AVCI: “Emre Belözoğlu… 40 yaşından gün aldı ve örnek bir oyuncu. Hala fazlasını istiyor. Büyük bir ihtimalle de Avrupa Şampiyonası’nda nasıl olacağını da planlıyordur.2012’de Emre Belözoğlu’nu Milli Takım’a aldığımda eleştirilmiştim, 2019’da ‘Emre niye yok?’ diyorlar. Bence Şenol Güneş, Emre Belözoğlu’nu, Avrupa Şampiyonası’nda her türlü bulunduracaktır.”

2 TRANSFER YAPACAĞIZ

AVCI: “Oyun anlamında daha beni tatmin etmeyen bir sürü şey var ama son 5 maçın 4’ünü kazanmak ve 1 beraberlik almak önemli. Bir santrfor, bir kenar oyuncusu transfer etmek istiyoruz.”

HAKEMLERİN İŞİ ZOR

AVCI: “Hakemlerin işi çok zor. Bir maç kötü bittiği zaman bir hafta yazılıyor, çiziliyor ve konuşuluyor. VAR’ın adaletine inanmamak elde değil. Hakemlerin en az şikayetçi olduğu teknik adam benimdir.”