Xavi'yi isteyen Barcelona'ya kötü haber

Ronald Koeman'ı göndermesinin ardından takımın başına efsanesi Xavi'yi getirmek isteyen Barcelona'ya genç teknik direktörün çalıştırdığı Al Sadd Kulübü izin vermedi.

Sporx

İspanya La Liga devi Barcelona'nın yetkilileri Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Dinamo Kiev maçı sonrasında Xavi'nin takımın başına geçmesi için görüşmeleri sürdürebilmek adına Katar'a gitmişti.

Kulüp başkanı Joan Laporta'nın yer almadığı görüşmelerin sonucu belli oldu. Al Sadd CEO'su Turki Al-Ali, Xavi'yi takımda tutacaklarını ve göndermeyeceklerini açıkladı.

"XAVI'Yİ TAKIMDA TUTACAĞIZ"

Turki Al Ali yaptığı açıklamada, "Barcelona yetkililerinin ziyaretini memnuniyetle karşılıyoruz ve saygı duyuyoruz. Ancak teknik direktörümüz Xavi'yi takımda tutmaya kararlıyız ve sezonun hassas bir döneminde gitmesine izin veremeyiz." ifadelerini kullandı.

"EVE DÖNMEK İÇİN HEYECANLIYIM"

Bu görüşmenin ardından açıklama yapan Xavi, Barcelona'ya geri dönmek istediğini söyledi.

Görüşmelerin olumlu sonuçlanacağını düşündüğünü söyleyen Xavi, "Ne olacağını bilmiyorum. İki kulüp görüşme halinde ve nasıl sonuçlanacağını göreceğiz. Ben olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum. Umarım bir çözüm bulunur. Eve geri dönmek için çok heyecanlıyım, umarım bu gerçekleşir." dedi.

Paris Saint-Germain'de çatlak: "Niye kimse Fransızca konuşmuyor?"