Wout Weghors'ta son tango! Hollandalı adım adım Beşiktaş'a...

Beşiktaş, Hollandalı forvet için bir kez daha atağa kalktı. Sportif Direktör Ceyhun Kazancı yeniden pazarlıklara başladı. En geç hafta içinde bu transferin açıklanması bekleniyor.

AKŞAM

Pazartesi günü sezon açılışını yapıp, 5 Temmuz'da kamp için Avusturya'ya gidecek Siyah-Beyazlılar, gaza bastı. Sportif direktör Ceyhun Kazancı yönetiminde yapılan görüşmelerde özellikle hücum hattına yapılacak takviyelerde ciddi mesafe kaydedilmiş durumda.

Santrfor için en başından bu yana Hollandalı golcü Wout Weghorst konusunda ısrarcı olan Kartal, oyuncu için devrede olan Eintracht Frankfurt ve Dortmund takımlarının başka santrfor almasıyla yeniden atağa geçti.

İbre şu anda Weghorst'a dönmüş durumda. Hafta içinde Arnautovic ve Seferovic isimlerini de gündemine alan ve kulüplerine şartlarını soran Beşiktaş, Weghorst ihtimalinin artmasıyla yeniden Hollandalı'ya yoğunlaştı.

Bu transfer için birkaç gün içinde yeni gelişmelerin olma ihtimali bir hayli yüksek görünüyor. Yerli santrfor içinse Cenk Tosun'a öncelik tanıyan Kartal, Milli futbolcunun hem kendisi ve hem de babasıyla görüşmeleri sürdürüyor.

Bu transferin tamamlanmasında bazı pürüzler kaldı. Sorunların çözülmesi halinde Cenk, Beşiktaş'a imzayı atacak.