Welinton'un transferi yattı! Sebebi ise...

Beşiktaş'ta Welinton'un El İttifak'a transferi sağlık kontrollerine takıldı. Arabistan takımının doktorları Welinton'da kronikleşen sakatlıktan şüpheleniyor.

Ajansspor

Spor Toto Süper Lig'de hedeflerine ulaşmak isteyen Beşiktaş, Romain Saiss'in yanına kaliteli bir stoper almayı planlıyor. Siyah-Beyazlı takımın gündeminde olan Welinton ayrılığı sağlık raporuna takıldı.

KONTROLLERDEN GEÇEMEDİ, TRANSFER ASKIYA ALINDI

A Spor'un Arabistan basınından aktardığı habere göre, Suudi Arabistan takımlarından El İttifak ile görüşen Brezilyalı savunmacı, sağlık kontrollerinden geçemedi ve transfer bu sebeple askıya alındı.

3 KEZ TEKRARLAYAN BİR KRONİK SAKATLIK ŞÜPHESİ

El İttifak doktorları, Welinton'un geçirdiği sakatlığın kronikleşmiş olmasından şüphelendi. 33 yaşındaki futbolcunun sağlık raporlarında "geçen sezon 3 kez tekrarlayan bir kronik sakatlık" şüphesinin görüldüğü kaydedildi. Bu raporun ardından Welinton'un bir kez daha konrtole girebileceği ifade edildi.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması ile 30 karşılaşmada görev alan Welinton, takımına gol ya da asist katkısında bulunamadı. Tecrübeli stoper, 12 maçta sarı, 1 maçta ise kırmızı kart gördü.