Vurduğunuz gol olsun!

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında, Galatasaray, St. Johnstone'u konuk edecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. elemesinde ise Trabzonspor-Molde'yle, Sivasspor da deplasmanda Dinamo Batumi ile karşılaşacak.

AKŞAM

GALATASARAY-ST. JOHNSTONE

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında bugün İskoçya ekibi St. Johnstone'u konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Sarı-Kırmızılılar'da tek hedef, bugünkü maçtan galibiyetle ayrılmak. Cim-Bom'da van Aanholt ve Boey'in bugün forma giymesi bekleniyor. Bugünkü mücadele Cim-Bom'un Avrupa Kupaları'ndaki 291.maçı olacak. Fatih Terim ise Galatasaray'ın başında 84. Avrupa maçına çıkacak.

STAT: Fatih Terim,

SAAT: 21.00

YAYIN: Sport Smart

HAKEM: Sandro Scharer (İsviçre)

TRABZONSPOR-MOLDE

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda bugün Norveç ekibi Molde'yi ağırlayacak. Sezon başında yeni bir yapılanmaya giden Karadeniz ekibinde hazırlık maçlarında oynayan yeni transferler bugün ilk kez resmi bir mücadelede Bordo-Mavili formayı giyecek. Fırtına, bugün Avrupa'daki 136.maçına çıkacak. Geride kalan maçlarda Trabzon, 50 galibiyet, 34 beraberlik ve 51 mağlubiyet yaşadı.

STAT: Medical Park

SAAT: 20.30

YAYIN: A Spor

HAKEM: Harm Osmers (Almanya

DINAMO BATUMI-SİVASSPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne ikinci turdan katılan ve Moldova ekibi Petrocub'u turnuvanın dışına iten Sivasspor, bugün üçüncü ön elemede Gürcistan temsilcisi Dinamo Batumi'yle kozlarını paylaşacak. Yiğido'da tek hedef, sahadan avantajlı bir skorla ayrılarak rövanş öncesinde tur şansını artırmak. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Buradan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz ama ana hedefimiz kazanmak." dedi.

STAT: Batumi Arena

SAAT: 20.00

YAYIN: TRT Spor

HAKEM: Irfan Peljto (Bosna Hersek)