Volkan Demirel'i yere göğe sığdıramadı! ''Zidane'ın Türkiye'deki karşılığı''

Volkan Demirel, Hatayspor ile Süper Lig'de adından söz ettirmeye devam ediyor. Akdeniz ekibinin bu yaz kadrosuna kattığı Didier Lamkel Ze, teknik direktörü Volkan Demirel için övgü dolu sözlerde bulundu. İşte detaylar...

Süper Lig'e bu sezon iyi bir başlangıç yapan Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel'in performansı büyük beğeni topladı. Volkan Demirel'in öğrencisi Didier Lamkel Ze, hocası hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

VOLKAN DEMİREL, KAYIPSIZ İLERLİYOR

Geçtiğimiz sezon deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Hatayspor, bu sezona umutla başladı. Teknik direktör Volkan Demirel önderliğinde sezona iyi bir giriş yapan Akdeniz ekibi, ilk 6 haftada mağlubiyet almadı. Demirel ve öğrencileri son olarak 2-0 geriye düştükleri maçta Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek büyük ses getirdi.

"ZIDANE'IN TÜRKİYE'DEKİ KARŞILIĞI"

Hatayspor'un bu yaz kadrosuna kattığı isimlerden biri olan Didier Lamkel Ze, teknik direktörü Volkan Demirel için övgü dolu sözlerde bulundu. Hatayspor'da bu sezon yeni bir proje başladığını belirten Ze, "Teknik direktör Volkan Demirel bu projenin başında. Kendisi burada büyük bir efsane, Zidane'ın Türkiye'deki karşılığı." ifadelerini kullandı.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Volkan Demirel geçtiğimiz sezon ise Hatayspor'un başında çıktığı 17 resmi maçtan 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet almıştı.