Volkan Demirel'den sürpriz transfer isteği! Yıldız isim için araya girdi

Fatih Karagümrük teknik direktörü Volkan Demirel, gelecek sezon iddialı bir takım olmak için önemli isimlerin takviye edilmesini istedi. Bu doğrultuda Başkan Süleyman Hurma, Volkan Demirel'in özel olarak istediği Oğuzhan Özyakup'u transfer etmek için harekete geçti. Oğuzhan'ın Beşiktaş ile sözleşmesi sona erdi.

Sezonu 8. sırada bitirerek önemli bir başarı elde eden Fatih Karagümrük'te teknik direktör Volkan Demirel, önümüzdeki sezon için hedefi Avrupa olarak belirledi. Bu doğrultuda önemli hamleler isteyen genç teknik adam yönetime isim verdi: Oğuzhan Özyakup.

VOLKAN DEMİREL'DEN OĞUZHAN ÖZYAKUP İSTEĞİ

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve Trabzonspor ile Başakşehir'in transfer listesinde olan Oğuzhan Özyakup için Volkan Demirel araya girdi. Oyuncuyla da temasa geçen Volkan, Başkan Süleyman Hurma'ya ısrarcı olunması gerektiğini iletti.

Oğuzhan Özyakup, 10 yıl giydiği Beşiktaş formasıyla 3 lig, 1 kupa ve 1 süper kupa şampiyonluğu yaşamasının ardından Kara Kartal'a bu sezonun bitmesiyle veda etti. 29 yaşındaki orta sahanın birçok talibi bulunuyor.