Volkan Demirel'den İsmail Kartal'a destek!

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Arda Güler hakkında, ''Arda'yı tanıyorum, çok değerli bir oyuncu. Fenerbahçe'ye katkı sağlayacaktır ama ne zaman? Zamanı geldiği zaman. Hata biraz da sorulmasından kaynaklı. Her şeyin bir zamanı var.'' dedi. Volkan Demirel, İsmail Kartal ile 2014 yılında Fenerbahçe'de Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, Arda Güler, Emre Mor, İrfan Can Eğribayat ve diğer başka birçok konu hakkında Tivibu Spor'da açıklamalarda bulundu.

Demirel, Emre Mor'un Türkiye kadrosunda olması gerektiğini söyleyerek, "Emre Mor'u Türk futboluna kazandırmak istiyoruz. Geldiğimizden beri Emre sürekli ivme kazandı. A Milli Takım kadrosunda olmasını isterdim, hak ediyordu." dedi.

Son dakika haberi: Mesut Özil ve Ozan Tufan bu yüzden kadro dışı bırakılmış! Şok gerçek ortaya çıktı! Kavga, hakaret...

"ARDA GÜLER İÇİN ZAMAN GEREK"

Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin geleceği olarak görülen Arda Güler'e ilişkin, "Arda'yı tanıyorum, çok değerli bir oyuncu. Fenerbahçe'ye katkı sağlayacaktır ama ne zaman? Zamanı geldiği zaman. Hata biraz da sorulmasından kaynaklı. Her şeyin bir zamanı var. İyi planlama yapabilirsek iyi yerlere gelecektir. Emre Belözoğlu da zamanında böyle bir yetenekti. Birkaç maç performans gelmeyince kötü oldu. Bu yanlış bir şey. Sosyal medya şu anki en büyük korku. Ben buradan bir tvit atsam belki Türkiye çalkalanır." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim "kumaşı çok iyi" demişti, Emre Belözoğlu fırsatı kaçırmadı

"BENİM ZAMANIMDA SOSYAL MEDYA OLSAYDI OYNATMAZLARDI"

"Benim zamanımda sosyal medya popüler olsaydı beni oynatmazlardı." diyen Demirel, "Maçtan çıkıyoruz telefonu elimize alıp bakıyoruz hemen. Futbol başka bir durum, herkese dışarıdan toz pembe gelebilir. Futbol halı sahada oynamaktan ya da topa vurmaktan ibaret değildir." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Slavia Prag maçı öncesi Arda Güler'i ilk 11'de oynatmama sebebini "onu korumamız lazım" şeklinde açıklamıştı, bir tartışmanın fitilini ateşlemişti.

Erol Bulut hayata döndürdü! Fenerbahçe'deyken "futboldan soğudum" demişti

İRFAN CAN EĞRİBAYAT'A DESTEK

Teknik direktör Volkan Demirel, Göztepe'de kadro dışı bırakılan İrfan Can Eğribayat'a destek verdi.

"Son maçlarda yaşananlar beni çok üzdü" diyen Demirel, "O kaleye geçmeden bu duyguları anlayamazsınız. Kimse gol yemek istemez. Eminim ki uyku bile uyuyamıyordur, düşünmekten uyuyamıyordur. Küfür etmek başka bir konu, milli takımı bırakma sebebim oldu. Kadro dışı bırakılmasını doğru bulmuyorum. Bir şeyler oldu ki o çocuk öyle oldu." yorumunda bulundu.

Ersun Yanal, "Bizim için yeterli değil" demişti; golleriyle takımını namağlup şampiyon yaptı!