Volkan Demirel'den İrfan Can Eğribayat ve Kim Min-Jae sözleri

Yayıncı kuruluşun yorumcularından Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin deplasmanda Hatayspor'u 2-1 mağlup ettiği ve Galatasaray'ın konuk ettiği Göztepe'yi 2-1 yendiği maçı yorumladı. Kim Min-Jae ve Enner Valencia'yı öven Volkan Demirel, Galatasaray maçında yaptığı hatalarla dikkat çeken kaleci İrfan Can Eğribayat için sert eleştiriler yaptı.

Volkan Demirel, Hatayspor-Fenerbahçe ve Galatasaray-Göztepe maçlarını değerlendirdi. Enner Valencia ve Kim Min-Jae'ye övgüler yağdıran Volkan Demirel, İrfan Can Eğribayat'ı da sert sözlerle eleştirdi.

Volkan Demirel'in Fenerbahçe maçı yorumları şöyle:

"ENNER VALENCIA VE MERT HAKAN YANDAŞ ÇIKINCA..."

"Zor bir deplasmanda Fenerbahçe galip geldi. İlk yarıda çok doğru bir oyun vardı. Değişikliklere kadar Fenerbahçe doğru oyunu oynadı. Enner ve Mert çıktıktan sonra orta sahayı kaybettiler. Mesut ve Pelkas hamlesi orta sahayı toparladı. Daha ayağa oynayan oyuncular olunca top daha çok sizde kalıyor.

FERDİ KADIOĞLU SÖZLERİ

Ferdi Kadıoğlu'nun gerçek bölgesi forvet arkası. Ancak her yerde oynuyor. Ferdi Kadıoğlu bir joker gibi. Sanırım bu sezon en çok oynayan oyuncu. Elinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyor.

"KIM MIN-JAE SEZONUN EN İYİ TRANSFERLERİNDEN BİRİ"

Enner Valencia 12-13 saat uçuyor, maç oynuyor ve geri geliyor yine oynuyor. Demek ki kendine bakıyor. Takım oyuncusu, iyi işler yapıyor.

Kim Min-Jae sezonun en iyi transferlerinden birisi. Attila Szalai ile uzun yıllar Fenerbahçe savunmasında oynarlar ve sıkıntı yaşatmazlar."

Volkan Demirel'in Galatasaray maçı yorumları ise şöyle:

"İRFAN CAN EĞRİBAYAT İKİ GOLDE DE HATALI"

"İrfan Can Eğribayat sadece ilk golde değil, ikinci golde de hatalıydı bence. Gözden kaçıyor. Morutan'ın golü beceri golüydü ama Göztepe sezon başından beri kötü oynuyor zaten. Galatasaray deplasmanında 1-0 öne geçmişsiniz, kaleciniz iki hatalı gol yiyor. Bu da şanssızlık. Daha çok karambole goller oldu diyebiliriz."

VOLKAN DEMİREL'E TARAFTARLARDAN TEPKİ

Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar, yaptığı yorumlar sonrası Volkan Demirel'e sosyal medyada tepki gösterdi. Taraftarların attığı bazı mesajlar şöyle:

-Keşke her ağzı olan yorumcu olmasa.

-Volkan Demirel denen fanatik holiganı izlemek zorunda mıyız?

-Volkan Demirel'in Galatasaray maçlarında maç öncesi ve sonrası yorum yapmasını kaldıramıyorum.

-Volkan Demirel'in ne işi var Galatasaray maçı yorumunda?